Quantcast
Η Realnews σήμερα 8/7/18 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 8/7/18

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ξεσπάει «πόλεμος» στο ΝΑΤΟ για τους 2 φυλακισμένους στρατιωτικούς μας“, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το αυστηρό διάβημα της Αθήνας στη Σύνοδο Κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σκληρή ελληνική απάντηση στο απαράδεκτο αίτημα της Αγκυρας να παραδοθούν οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί με αντάλλαγμα τη… δίκαιη δίκη του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη.

– Γράφουν στην «R» οι ευρωβουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Μ. Κεφαλογιάννης, Ε. Καϊλή και οι νομικοί Δ. Βερβεσός, Β. Χειρδάρης, Α. Πάτσης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Δημοσκόπηση της MRB για την «R»: Το 84,4% των Ελλήνων αποδοκιμάζει τους χειρισμούς και τις μεθόδους των κομμάτων.

– Η τρόικα απαιτεί πλειστηριασμούς και πρώτης κατοικίας!

Εφη Αχτσιόγλου: «Θα πράξουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην επιβαρυνθούν οι συνταξιούχοι».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η πολιτική του Βουκουρεστίου για τα Σκόπια χάθηκε οριστικά με την υπογραφή του κ. Τσίπρα και τη στήριξη του κ. Καμμένου».

– Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή. Κατηγορείται και για νέα μίζα.

– Σχέδιο 60 ημερών για την αποσυμφόρηση των νησιών. 7.000 πρόσφυγες θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

– Η ντίβα της Κίνας θέλει να κάνει τη Νάξο… Χαβάη. Τουριστικό χωριό στις Κυκλάδες ή στην Κέρκυρα σχεδιάζει να κατασκευάσει η ηθοποιός Xi Meijuan σε συνεργασία με επενδυτικό όμιλο της χώρας της.

– Ο πιο δύσκολος ρόλος του Σπύρου Φωκά: «Λύγισα, έπεσα, αλλά θα ξανασηκωθώ».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου μιλά για όλα στην «R»: «Μετά τον γάμο θέλω ένα παιδί!». Η πολιτικός, που θα παντρευτεί με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου στις 21 Ιουλίου, μας αποκαλύπτει πως μια από τις μεγάλες τους επιθυμίες είναι να αποκτήσουν άμεσα μωρό.

– «Ηθελα τα λεφτά μου, όχι να τον κλείσω στη φυλακή». Η Αβα Γαλανοπούλου μιλά για πρώτη φορά έπειτα από τη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα πάρει 250.000 ευρώ που της είχε αποσπάσει με δόλο ο πρώην σύντροφός της.

– Κυνήγησε τον έρωτά του. Ο Αλκις Κούρκουλος, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Ευγενία Δημητροπούλου, έκανε ένα ταξίδ ι- αστραπή στη Λάρισα όπου είχε παράσταση εκείνη και… κόλλησε το ραγισμένο γυαλί!

– Κρυφτό ως την πρεμιέρα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφεύγουν τα φλας, για να κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

– Οκτώ μήνες πάθους. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ζουν την ιδανική σχέση και σπάνια μένουν ο ένας μακριά από τον άλλο.

– Παύλος Χαϊκάλης: «Η τηλεόραση γέμισε με… βρόμικο φαγητό».

– Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Σταματώ εδώ. Εχω κλείσει ως πατέρας».

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ ΕΔΩ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.