Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Στο στόχαστρο οι εταιρείες της Καϊλή» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στην εκτεταμένη έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τις δραστηριότητες και την περιουσία της στην Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχουν μπει οι μπίζνες της ευρωβουλευτού στο real estate, τα ακίνητα σε Ψυχικό και Πάρο, αλλά και οι επιδοτήσεις που έχει λάβει η αδελφή της, Μανταλένα.

– Στοιχεία και αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί στο Βέλγιο έχει ζητήσει μέσω δικαστικής συνδρομής ο οικονομικός εισαγγελέας.

– Πανευρωπαϊκός σεισμός για το Qatargate. Οι βελγικές Αρχές και πέντε ακόμα μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονται στη διεθνή έρευνα για τους χρηματισμούς ευρωβουλευτών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γιατί ο Ερντογάν «εκτοξεύει» πυραύλους. Στη γωνία ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την παρέμβαση της Αιγύπτου για τις θαλάσσιες ζώνες. Η κίνηση του Καΐρου και η καταδίκη από τις Βρυξέλλες «έκαψαν» το χαρτί του τουρκολιβυκού μνημονίου για την Αγκυρα. Πώς αναλύει η ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τις τουρκικές απειλές για πυραυλικό χτύπημα στην Αθήνα.

– Μαρία Σπυράκη: Ποιος είναι ο συνεργάτης που την έβαλε σε περιπέτειες.

– Ρομπέρτο Κάρλος στην «R»: Ο χρησμός του Βραζιλιάνου θρύλου για τον τελικό του Μουντιάλ.

– Μαρία Καρρά: «Με στοχοποίησαν λες και ο Γιώργος ήταν πιόνι στα χέρια μου». Η χήρα Τράγκα μιλά στην «R» για τα ακίνητα, την περιουσία και την έρευνα για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

– Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η πρόκληση της επόμενης τετραετίας θα είναι να ολοκληρώσουμε το άλμα στο μέλλον, να διεκδικήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα».

– Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές με απλή αναλογική και θα συγκροτηθεί μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

– «Κιβωτός του Κόσμου»: Ο «θησαυρός» της πρεσβυτέρας. Κοσμήματα αξίας άνω των 500.000 ευρώ εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία στο διαμέρισμα όπου διέμεναν ο πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του.

– Φρίκη στον Κολωνό: Δύο νέοι μαστροποί στο κύκλωμα του Μίχου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.