Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (8/1) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (8/1)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2023» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στη Βουλή η νομοθετική διάταξη με το νέο χρονοδιάγραμμα της αύξησης των αποδοχών.

– Εως τα μέσα Μαρτίου θα έχει παραδοθεί το σχετικό πόρισμα στον υπουργό Εργασίας και το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου.

– Αναλυτικός οδηγός των επιδομάτων που αναμένεται να ενισχυθούν με βάση το νέο ύψος του κατώτατου μισθού. Τι θα γίνει με τις τριετίες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Ερντογάν παίζει τα ρέστα του στις εκλογές με τα 12 μίλια! Γιατί ο Τούρκος Πρόεδρος και οι επιτελείς του βάζουν ψηλά στην ατζέντα την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας.

– Τα νέα ονόματα που ακούγονται για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις.

– «Η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι μονόδρομος». Μιλούν στην «R» η Βρετανίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ και ο καθηγητής της Οξφόρδης Αρμάν ντ’ Ανγκούρ.

– Στο κόκκινο για 30 ημέρες! Ρεκόρ λοιμώξεων του αναπνευστικού περιμένουν οι επιστήμονες. 120.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού και γρίπης ημερησίως αναμένονται μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Συναγερμός στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα για τη νέα μετάλλαξη και την έκρηξη της πανδημίας στην Κίνα. Ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων, καθώς η ΧΒΒ.1.5 έχει μεγάλη ικανότητα να προσβάλλει παιδιά μικρής ηλικίας.

– Πεταλιοί Ευβοιας: «Χρυσή» επένδυση στο νησί του Πικάσο. Τι σηματοδοτεί το εμβληματικό τουριστικό project των 280 εκατ. ευρώ στο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Η τιμή του “καλαθιού του νοικοκυριού”, στις 10 εβδομάδες λειτουργίας του, έχει μειωθεί μεσοσταθμικά 16% και σε πολλά βασικά προϊόντα οι τιμές είναι απολύτως σταθερές».

– Κατερίνα Νοτοπούλου: «Τα νοικοκυριά έχουν χάσει περίπου το 40% της αγοραστικής τους δύναμης. Δύο στους τρεις εργαζομένους κάνουν περικοπές στα βασικά είδη διατροφής».

– Θάνατος 16χρονου πυγμάχου: Τα τρία σκοτεινά σημεία που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

– Φρίκη στη Βέροια: «Έβλεπε απαθής το παιδί της να πεθαίνει». Τι κατέθεσε η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 11 μηνών κόρης της.

Realnews

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.