Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τι “ψηφίζει” η αγορά» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Εθνική ανάγκη οι μεταρρυθμίσεις, λένε στην «R» διακεκριμένοι οικονομολόγοι και επικεφαλής παραγωγικών φορέων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιες αλλαγές προτείνουν για την επόμενη ημέρα στη φορολογία, στο ασφαλιστικό, στη Δικαιοσύνη, στην εκπαίδευση και στον κρατικό μηχανισμό.

– Γράφουν οι: Ν. Βέττας, Λ. Θαλασσινός, Γ. Καββαθάς, Στ. Καφούνης, Β. Κορκίδης, Κ. Κόλλιας, Σ. Κουνενάκη – Εφραίμογλου, Π. Λιαργκόβας, Γ. Μασούτης, Δ. Παπαλεξόπουλος, Π. Πετράκης, Γ. Ρέτσος, Λ. Σαράντη, Π. Σχίζας, Ι. Χαλικιάς, Ι. Χατζηθεοδοσίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα σενάρια της Δευτέρας. Τα σχέδια που επεξεργάζονται τα κομματικά επιτελεία Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης και ΜέΡΑ25 για τις διεργασίες της επόμενης ημέρας.

– Τουρκικές εκλογές: Εθνικιστικές κορώνες στον δρόμο για τη δεύτερη κάλπη. Πώς αποτιμούν Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και Αθήνα το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

– Η ελληνική απάντηση στις προκλήσεις του Ράμα.Η «R» αποκαλύπτει τα σχέδια του Αλβανού πρωθυπουργού για την υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών.

– Μιλούν στην «R»: Δημήτρης Τζανακόπουλος, Βασίλης Κικίλιας, Μιχάλης Κατρίνης

– Νίκος Μπογονικολός: Ο Ελληνας που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Μόσχας. Οι βαριές κατηγορίες των ΗΠΑ, η κβαντική τεχνολογία και τα ύποπτα ταξίδια στη Ρωσία.

– Αγωγή 30.000 ευρώ για τον θάνατο της Ιριδας. Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας κατηγορεί για «κατασκευή στοιχείων» την παθολογοανατόμο που εξέτασε το μικρότερο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου.

– Εψαχναν επί 14 χρόνια τον ιερέα που τους «έφαγε» 1 εκατ. ευρώ. Τι δηλώνουν στην «R» τα θύματά του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.