Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί (25/6) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί (25/6)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολες οι αλλαγές στη φορολογία» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει το πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή η νέα κυβέρνηση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η αύξηση στο αφορολόγητο όριο, η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και το «κούρεμα» στα τεκμήρια διαβίωσης.

– Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν ελάφρυνση στον λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ για το 2023 και το 2024.

– Το νέο «ψαλίδι» στις ασφαλιστικές εισφορές, η ενίσχυση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και τα επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών που θα λάβουν αύξηση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η απόρρητη έκθεση για το ναυάγιο. Η «R» αποκαλύπτει την αναφορά της Frontex για την τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου. Φωτογραφίες – ντοκουμέντα από το αλιευτικό που οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδες μετανάστες λίγο πριν αποπλεύσει από το Τομπρούκ της Λιβύης. Στοιχεία για εκτεταμένη σύρραξη εν πλω με έξι νεκρούς κατέθεσαν στις ελληνικές Αρχές οι διασωθέντες.

– Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα κυβέρνηση. Ολα τα σενάρια για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου. Το παρασκήνιο, οι μετακινήσεις και τα νέα πρόσωπα.

– Το στοίχημα της 26ης Ιουνίου για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

– Μιλούν στην «R»: Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Μαρινάκης, Νάσος Ηλιόπουλος.

– Aρθρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

– Ο Ερντογάν παίζει τα ρέστα του για τα F-16 από τις ΗΠΑ. Οι κινήσεις της Αγκυρας για να αμβλύνει τις αντιστάσεις του αμερικανικού Κογκρέσου στην πώληση των μαχητικών αεροσκαφών.

– Γυναικοκτονία στην Κω: «Πρέπει να συλλάβουν και τους συνεργούς του». Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια μιλά στην «R» μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Αποκαλυπτική μαρτυρία του Πακιστανού που συγκατοικούσε με τον κατηγορούμενο.

– Ο «δράκος» του Ψυρρή. Ιδιοκτήτης καταλυμάτων Airbnb κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, παραγωγή παιδικής πορνογραφίας και διακίνηση ναρκωτικών.

– «Δεν ήταν αυτοκτονία». Οι γονείς της 28χρονης Βίκυς, που βρέθηκε νεκρή στον Εβρο τον περασμένο Φεβρουάριο, διαψεύδουν τις διαρροές για ιατροδικαστική έκθεση που κλείνει την υπόθεση.

Realnews

Δείτε το σποτ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.