Quantcast
Η Realnews σήμερα 1/7/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 1/7/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η ώρα του εισαγγελέα για τη Μάνδρα», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει 5+1 ονόματα σε έκθεση – φωτιά της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης για τις πλημμύρες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Να παρέμβει η Δικαιοσύνη πριν υπάρξουν και άλλα θύματα ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής.

– Ποιοι γνωστοί επιχειρηματίες εμπλέκονται σε καταπατήσεις και παράνομες κατασκευές που οδήγησαν στο να «πνιγεί», δύο φορές μέσα σε οκτώ μήνες, ολόκληρη η περιοχή.

– Ποιες προτάσεις του κλιμακίου ελέγχου μετά τη φονική νεροποντή του Νοεμβρίου έμειναν στα συρτάρια των αρμοδίων, ποιες «μπλόκαρε» η γραφειοκρατία και γιατί καθυστερούν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σκληρό “παζάρι” για το προσφυγικό. 3.476 πρόσφυγες και μετανάστες θέλουν να μας στείλουν πίσω οι Γερμανοί.

– Σε τι ελπίζουν οι γονείς των δύο φυλακισμένων στρατιωτικών. Η άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία δημιουργεί νέες συνθήκες για τους Αγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη.

– Πανελλήνιες: Σε ποιες σχολές ανεβαίνουν και σε ποιες πέφτουν οι βάσεις εισαγωγής. Οι προβλέψεις των ειδικών με βάση τους βαθμούς που ανακοινώθηκαν.

– Εγκλημα στην Κρήτη. Πρώτα τον σκότωσε και μετά πήγε στο Αγιον Ορος για… συγχώρεση. Τι λέει στην «R» ο Γιάννης Χατζηδάκης, που σκότωσε τον Παντελή Δουρουντάκη και τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του.

– Δολοφονία Καραγιάννη: Βίντεο που αποκαλύπτει δύο από τους εκτελεστές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Μποτία δεν αφήνει από τα μάτια του τη Φουρέιρα. «Γίνεται… ταύρος για την Ελένη». Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής ζηλεύει την εκθαμβωτική σύντροφό του, σύμφωνα με τον φιλικό τους κύκλο, γι’ αυτό και έχει γίνει η σκιά της στη διεθνή περιοδεία της.

– Τρίποντο στην ευτυχία. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης και η σύντροφός του Στέλλα Κωστοπούλου παντρεύτηκαν και βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους Ζοζεφίνα.

– Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος συγκατοικούν στα νότια προάστια, χωρίς να βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– «Δεν είμαστε ζευγάρι». Η λαμπερή Δανάη Παππά ξεκαθαρίζει στην «R» πως δεν έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τατουάζ», Στέφανο Μιχαήλ.

– «Συζούμε έναν χρόνο». Ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του Κατερίνα Ζαπάρδα.

– Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν υποκύπτω στις… Σειρήνες!».

– Αγάπη χωρίς δεσμεύσεις. Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας ευτυχούν, αλλά δεν σκέφτονται την επισημοποίηση της σχέσης τους.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.