Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μεταβιβάσεις ακινήτων με ένα κλικ!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης για να βάλει τέλος στις ουρές στα κτηματολογικά γραφεία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποια ψηφιακά εργαλεία θα έχουν στη διάθεσή τους συμβολαιογράφοι, δικηγόροι και μηχανικοί για να συναλλάσσονται με τις πολεοδομίες, τα υποθηκοφυλακεία και τις δημοτικές υπηρεσίες.

– Εντός του 2023 θα τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής των πράξεων μετά την υπογραφή των συμβολαίων αγοραπωλησίας.

– Ερχεται και το gov.gr 2. Ξεκινούν τα έργα για τη δημιουργία μιας ενιαίας ψηφιακής πύλης, μέσω της οποίας πολίτες και επιχειρήσεις θα εξυπηρετούνται από τις δημόσιες υπηρεσίες. Τι αλλάζει στην έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίων και άδειας γάμου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επανεκκίνηση με αστερίσκους. Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν. Τα δύο νέα ραντεβού του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο σε Νέα Υόρκη και Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο και ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας. Τα παζάρια του Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και η αιφνιδιαστική στροφή της Αγκυρας προς τη Δύση.

– Αντίστροφη μέτρηση για «κούρεμα» στα δάνεια. Συστήνονται εταιρείες ειδικού σκοπού, οι οποίες θα χρηματοδοτούν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για την εξαγορά οφειλών τους σε funds.

– Οι «γαλάζιες» υποψηφιότητες σε δήμους και περιφέρειες. Ποιους θα στηρίξει η Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

– «Καύσωνας» διαρκείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη που θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος, οι συμμαχίες και οι εσωτερικές συγκρούσεις.

– Ανοίγει ο δρόμος για την επιστολική ψήφο των αποδήμων. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

– Μιλούν στην «R»: Κώστας Σκρέκας, Αλέξης Χαρίτσης.

– Στοπ στην κακοποίηση αλόγων. Μέλη οργανώσεων ζητούν να απαγορευθούν οι τουριστικές άμαξες και αποκαλύπτουν τα νέα περιστατικά κακοποίησης ιπποειδών.

– Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον δράστη. Τα χαρακτηριστικά του άνδρα που δολοφόνησε τη 46χρονη Άννα στον Άγιο Παντελεήμονα έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

– Καλείται σε απολογία ο πρωταθλητής ποδηλασίας. Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ο 34χρονος αθλητής που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του στον Βόλο.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.