Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ηλεκτρονικά τιμολόγια και POS παντού!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλες τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι παρεμβάσεις θα περιληφθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα καταθέσει το οικονομικό επιτελείο το φθινόπωρο και βασίζονται σε μελέτη που έχει εκπονήσει το ΙΟΒΕ.- Περιορίζεται η δυνατότητα έκπτωσης δαπανών, καθώς θα αναγνωρίζονται μόνο τα έξοδα που εγγράφονται στο ηλεκτρονικό σύστημα myData.

– Ποιοι επαγγελματίες θα έχουν την υποχρέωση να τηρούν ψηφιακό πελατολόγιο, το οποίο θα διασταυρώνεται με τα δηλωθέντα εισοδήματά τους και τις τραπεζικές καταθέσεις τους.

– Ξεκινούν και εντατικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ σε 3,8 εκατ. φορολογουμένους, οι οποίοι δηλώνουν εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, αλλά εμφανίζουν υψηλές δαπάνες διαβίωσης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι κρύβει η νέα επίθεση φιλίας από την Αγκυρα. Οι κινήσεις Ερντογάν και Φιντάν που μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Αθήνας.

– Τα κρίσιμα ραντεβού για την επενδυτική βαθμίδα. Ημερομηνία – ορόσημο η 8η Σεπτεμβρίου για να ανοίξει ο κύκλος αναβαθμίσεων από τους οίκους αξιολόγησης.

– Τα “λαβράκια” που έβγαλαν οι ελεγκτές της ξαπλώστρας. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς να έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός σε Μύκονο και Μήλο και οι νέες καταγγελίες για καταπάτηση ακτών σε Κέρκυρα, Κρήτη και Χαλκιδική.

– Καλοκαιρινή επέλαση του κορωνοϊού: Η μετάλλαξη Eris ανησυχεί τους επιστήμονες.

– Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το χρονικό των λαθών και των παραλείψεων. Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τις τοπικές αστυνομικές διευθύνσεις όταν το κονβόι των χούλιγκανς ήταν ήδη στην Κόρινθο. Tο Α.Τ. Κακαβιάς ειδοποίησε ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρασαν τα σύνορα με καθυστέρηση 9 ωρών. Στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας οι Ελληνες χούλιγκανς που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης. «Συνάντησαν τους Κροάτες στο Κιάτο και τους εξόπλισαν στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ», σύμφωνα με καταθέσεις.

– Μαρτυρίες – σοκ για το εμπόριο βρεφών. Πάνω από 300 τα θύματα του κυκλώματος στα Χανιά. Μιλούν στην «R» γυναίκες που έλαβαν θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τους κατηγορουμένους.

– «Παρακαλούσα να σταματήσει να με χτυπά». Η «R» αποκαλύπτει την κατάθεση της 43χρονης που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της από τα χτυπήματα του συζύγου της στη Λάρισα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.