Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το πόρισμα για την καταστροφή στη Θεσσαλία» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει έκθεση Ολλανδών εμπειρογνωμόνων για τα αίτια των πλημμυρών και τα σχέδια για την επόμενη ημέρα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι δηλώνει στην «R» ο διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής εταιρείας ΗVA, Μιλτιάδης Γκουζούρης, που συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση.

– Οι διαχρονικές παθογένειες που έπνιξαν τον κάμπο και οι προτάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών και για τη θωράκιση της περιοχής.

– Τα 8 μέτρα άμεσης εφαρμογής για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων που περιλαμβάνονται στην εισήγηση των ειδικών προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ανοιχτή γραμμή Αθήνας – Αγκυρας για το μεταναστευτικό. Τι θα προβλέπει για Εβρο και Αιγαίο η συμφωνία των δύο χωρών, που αναμένεται να υπογραφεί τον Δεκέμβριο.

– Εδωσαν προαγωγή στον λιμενάρχη του «Blue Horizon»! Σε υψηλόβαθμη θέση τοποθετήθηκε ο αξιωματικός του Λιμενικού που ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στον Πειραιά.

– Αναλυτικός οδηγός: Το κόστος της θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα. Πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Τα μέτρα στήριξης για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

– Ο οίκος ανοχής, τα ύποπτα εμβάσματα και οι φρικιαστικές φωτογραφίες. Η «R» αποκαλύπτει ολόκληρο το βούλευμα που παραπέμπει τον Ηλία Μίχο και άλλους 25 κατηγορουμένους σε δίκη για την κακοποίηση της 12χρονης.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ σε “βέρτιγκο” διαρκείας. Οι πρώτες κινήσεις Κασσελάκη, τα συντροφικά μαχαιρώματα και ο κίνδυνος διάσπασης. Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την εκλογή νέου προέδρου. Κρίσιμες οι συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 5 Οκτωβρίου και της Κεντρικής Επιτροπής στις 22 του μήνα. Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στη νέα ηγετική ομάδα και οι επόμενες κινήσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

– Αποκλειστικές συνεντεύξεις: Λευτέρης Αυγενάκης, Νίκος Παππάς

– Καλπάζει η βία των ανηλικών: Οι συμμορίες και τα μηνύματα μίσους στο TikTok. Γονείς θυμάτων βίαιων επιθέσεων μιλούν στην «R».

– Πόλεμος μεξικανικών καρτέλ στην Ελλάδα. Τι αναφέρουν τα νέα στοιχεία που απέστειλε η αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών στην ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στη χώρα μας.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.