Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Ζητώ ισχυρή εντολή για να παραμείνουμε σε τροχιά προόδου”» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην «R».

Ο πρωθυπουργός δηλώνει:

– Η αντιπολίτευση μιλά διαρκώς για «ανατροπή», αποζητώντας μια αποσταθεροποίηση που μπορεί να οδηγήσει σε περιπέτειες.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε αρχηγό, όμως δεν άλλαξε νοοτροπία. Μένει πιστός στο δόγμα των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.

– Στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα εγκρίνουμε την εθνική στρατηγική για το δημογραφικό. Περιλαμβάνει φορολογικά κίνητρα για τις νέες οικογένειες, όπως και παροχές στις τρίτεκνες οικογένειες, ώστε να προσεγγίζουν εκείνες που ισχύουν για τις πολύτεκνες.

– Η Βόρεια Μακεδονία μόνο να κερδίσει έχει, όπως άλλωστε και η Αλβανία, από τις καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, η ευρωπαϊκή πορεία και των δύο χωρών περνά από την Αθήνα.

– ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όχι μόνο αδυνατούν να παραδεχθούν τα θετικά βήματα που κάνουμε αναβαθμίζοντας τη διεθνή θέση της χώρας, αλλά φτάνουν και στο σημείο να τα συκοφαντούν και να τα διαβάλλουν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Διπλωματικός μαραθώνιος για την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εκστρατεία ενημέρωσης της ελληνικής κυβέρνησης σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για τις εθνικιστικές κορώνες των Σκοπίων.

– Ολη η ρύθμιση χρεών που «ξεκλειδώνει» τις συντάξεις. Η «R» φέρνει στο φως την υπουργική απόφαση για 15.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες.

– Ψηφιακό μπλόκο σε Ι.Χ. χωρίς ΚΤΕΟ και σε ανασφάλιστα. Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για ηλεκτρονικούς ελέγχους σε όλα τα οχήματα. Σε μία πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ενοποιούνται όλα τα στοιχεία για την ασφάλιση και τους τεχνικούς ελέγχους όλων των αυτοκινήτων και των δικύκλων. Θα διενεργούνται ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ανά εξάμηνο για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Τι πρόστιμα προβλέπονται για τους παραβάτες.

– Ελενα Κουντουρά στην «R»: «Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια είναι ελληνικές, με ευθύνη της κυβέρνησης». «Δεν φταίνε οι Βρυξέλλες που η ελληνική φέτα είναι πιο ακριβή στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

– Πονοκέφαλος η υψηλή αποχή στις ευρωεκλογές. Το ενδεχόμενο να διεξάγονται μαζί οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και για την αυτοδιοίκηση εξετάζει το υπουργείο Εσωτερικών, αν επιβεβαιωθούν οι δυσμενείς προβλέψεις.

– Η διευθύντρια, ο λογιστής και η… καθαρίστρια: «Καλά μάς πήγε η εβδομάδα…». Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των εφοριακών στη Χαλκίδα που εκβίαζαν επιχειρηματίες.

– Καταθέσεις – φωτιά για τον πλαστικό χειρουργό του Κολωνακίου. Τι αναφέρουν στις μηνύσεις τους οι συγγενείς των δύο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους μετά από αισθητικές επεμβάσεις.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.