Quantcast
Η Realnews σήμερα 24/6/18 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 24/6/18

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Εφιάλτης με υπογραφή Μέρκελ»,κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.



Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι Γερμανοί ρίχνουν όλο το βάρος του προσφυγικού στην Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ενισχύεται σημαντικά η δύναμη της Frontex στο Αιγαίο και στον Έβρο.

– Η καγκελάριος – υπό την απειλή των πολιτικών της συμμάχων ότι διαφορετικά θα ρίξουν την κυβέρνηση – ζητά από την Αθήνα να παραμένουν στη χώρα μας όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στην επικράτειά μας.

– Η κρίσιμη διαπραγμάτευση στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. και τα ανταλλάγματα που μπορεί να διεκδικήσει η ελληνική πλευρά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη συμφωνία ρύθμισης του χρέους. Τα θετικά, τα αρνητικά και οι γκρίζες ζώνες.

– Συνέντευξη – ποταμός του αναπληρωτή πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Μπουγιάρ Οσμάνι, στην «R»: «Θα σαρώσουμε στο δημοψήφισμα το φθινόπωρο».

Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η συμφωνία με την ΠΓΔΜ επιστρέφει οριστικά τους γείτονες στη σλαβική τους μήτρα και κλείνει το κεφάλαιο της δήθεν αρχαϊκής τους προέλευσης».

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Ο συνδυασμός “Βόρειας Μακεδονίας” και “μακεδονικής” γλώσσας και εθνότητας είναι “κοκτέιλ” αλυτρωτισμού».

– H κόρη και η ανιψιά του Ζάεφ ανάβουν φωτιές στη Χαλκιδική. Το ελληνικό καλοκαίρι της οικογένειας του σκοπιανού πρωθυπουργού.

– Τα άγνωστα κρησφύγετα του Σώρρα στην Αττική. Τι δηλώνει στην «R» o προφυλακισμένος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

– Ο πατέρας του Κώστα Τσαλικίδη μιλά στην «R»: «Θέλω να μάθω πώς δολοφόνησαν τον γιο μου». Η εισαγγελική παραγγελία που αλλάζει τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία Σολωμού μιλά για τη σχέση της με τον Π. Μουζουράκη: «Δεν χωρίσαμε με τον Πάνο!». Η λαμπερή ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι με τον τραγουδοποιό και αποκαλύπτει πως θα ταξιδέψει στο Λος Αντζελες για να περάσουν το καλοκαίρι μαζί.

– «Ο γάμος μπορεί να περιμένει». Η Θεοφανία Παπαθωμά, που ευτυχεί στο πλάι του Γρηγόρη Πετράκου, δηλώνει πως δεν βιάζεται να παντρευτεί, ενώ μιλά για τη δυναμική επιστροφή της στο θέατρο.

– «Θέλω μια όμορφη οικογένεια». Η Αννα Πρέλεβιτς είναι ερωτευμένη με τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Παπαπέτρου και εξομολογείται στην «R» πως επιθυμεί έναν γάμο – γιορτή.

– Τους ένωσε το θέατρο. Η ηθοποιός Ηρώ Μπέζου, κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της Χάρη Φραγκούλη.

– Νέα σύντροφος για τον Κώστα. Ο Κ. Αποστολάκης, μετά τον χωρισμό του από την Πηνελόπη Πλάκα, ήρθε πολύ κοντά με τη σχεδιάστρια ρούχων Διονυσία Ανδριοπούλου.

– Κώστας Κόκλας: «Ζω τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις».

– Στα “δίχτυα” της Χριστίνας. Ο προπονητής πόλο Κ. Κοκκινάκης ευτυχεί στο πλευρό της καλλονής Χ. Κανελλοπούλου.



Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.