Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το παζάρι και οι εγγυήσεις για τα F-16 της Τουρκίας» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η «R» αποκαλύπτει το έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών από τις ΗΠΑ στη γείτονα χώρα.

– Ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ουάσιγκτον στην Aγκυρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

– Η απόρρητη επιστολή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς το Κογκρέσο και οι γραπτές διαβεβαιώσεις που ζητούν οι Αμερικανοί από τον Ερντογάν.

– Τον Ιούνιο θα υπογραφεί η σύμβαση των F-35 από την Ελλάδα.

– Η ατζέντα των συζητήσεων Γεραπετρίτη – Μπλίνκεν στις 9 Φεβρουαρίου και η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, που προγραμματίζεται για τον Μάρτιο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αγροτικές κινητοποιήσεις: Τα μέτρα στήριξης, τα μπλόκα και η επόμενη ημέρα.

– Συνέντευξη Κυριάκου Πιερρακάκη στην «R»: «Το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ θα ψηφιστεί έως το τέλος Φεβρουαρίου». «Θα δοθεί για διαβούλευση την προσεχή εβδομάδα», αποκαλύπτει ο υπουργός Παιδείας.

– Ερευνα στον «Αλλο Ανθρωπο»: Ανοίγουν και λογαριασμοί εθελοντών! Τα ευρήματα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών.

– Η επιστολική ψήφος κάνει πρεμιέρα! Ανοίγει άμεσα η ψηφιακή πλατφόρμα για την εγγραφή των εκλογέων στους ειδικούς καταλόγους. 500.000 Ελληνες θα ασκήσουν με τη νέα μέθοδο το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις προβλέψεις του υπουργείου Εσωτερικών.

– Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερους φόρους. Αναλυτικός οδηγός με όλες τις φετινές αλλαγές σε φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. Οι ελαφρύνσεις που θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι ιδιοκτήτες που ανακαίνισαν τα ακίνητά τους, οι επιχειρηματίες που προσέλαβαν προσωπικό και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έκαναν υπερωρίες. 1 εκατ. μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν θα χρειαστεί να απευθυνθούν σε λογιστές, καθώς oι φετινές δηλώσεις τους θα συμπληρωθούν αυτόματα από τη φορολογική διοίκηση. Αυξάνεται σε 11, από 10, ο αριθμός των δόσεων για την αποπληρωμή του φόρου των ακινήτων. Για ποιες κατοικίες προβλέπεται έκπτωση 10%.

– Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Στόχος μας στις ευρωεκλογές να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ η κύρια δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

– Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Οι ύποπτες συναλλαγές του κρεοπώλη με τα χρήματα του Μπάμπη. Γιατί οι Αρχές καλούν για νέα κατάθεση τον 50χρονο.

– «Μέσα από τα social media, βοηθάω παιδιά και κακοποιημένες γυναίκες». Ο αστυνομικός του ΤikΤok που πρωταγωνίστησε στη σύλληψη του παιδόφιλου στο Κερατσίνι μιλά στην «R».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.