Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πώς έκαψαν τον Έβρο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα απόρρητα στοιχεία και τις αναφορές που έχουν συγκεντρώσει η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι πρώτες πληροφορίες που έδωσε η ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου.

– Στο επίκεντρο των ερευνών οι ύποπτες εστίες κοντά σε τρεις αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού.

– Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που βρέθηκαν και οι διώξεις κατά μεταναστών για απόπειρα εμπρησμού. Τι ψάχνουν οι μυστικές υπηρεσίες και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής στο δάσος της Δαδιάς.

– Σκηνικό φρίκης με 418 εστίες φωτιάς σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 6 ημέρες.

– Στην Αλεξανδρούπολη η μεγαλύτερη καμένη έκταση σε ευρωπαϊκό έδαφος εδώ και χρόνια, σύμφωνα με την υπηρεσία Copernicus.

– Το χρονικό της καταστροφής στην Πάρνηθα. Τι λένε οι ειδικοί για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων της Αττικής.

– Aποκλειστική δήλωση του Βασίλη Κικίλια στην «R»: «Οταν αυτό συμβαίνει σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη εθνικά ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, στον Eβρο, με 15 πυρκαγιές στην ίδια νοητή ευθεία Δαδιάς – Αλεξανδρούπολης, τότε τα ερωτήματα τίθενται επιτακτικά. Οσο ανεύθυνο θα ήταν να βγάλουμε αστήρικτα πρόωρα συμπεράσματα για ύποπτα κίνητρα και οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού σε μια νευραλγικής σημασίας περιοχή, άλλο τόσο ανεύθυνο και επικίνδυνο θα ήταν να μην εξεταστεί σοβαρά, μεθοδικά και σε βάθος αυτό το σενάριο. Και αυτό κάνουμε, μαζί με την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών, τις υποδομές και το φυσικό περιβάλλον. Οι υπαίτιοι θα βρεθούν, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Η πρόληψη αποτελεί για την κυβέρνηση κενό γράμμα. Δεν επένδυσε στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής της Πυροσβεστικής. Δεν ενίσχυσε το ανθρώπινο δυναμικό της».

– Αναλυτικός οδηγός: Τα μυστικά για μεγαλύτερη σύνταξη. Πώς θα εξασφαλίσετε έως 252 ευρώ τον μήνα. Η χρυσή πενταετία που ανεβάζει τις αποδοχές. Ποιοι ασφαλισμένοι έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης.

– Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το market pass 2. 8 ερωτήσεις – απαντήσεις για το χρονοδιάγραμμα και τους δικαιούχους.

– Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τρία νέα εντάλματα σύλληψης για Eλληνες χούλιγκανς. Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. οπαδοί που έπαιξαν ρόλο στην επιδρομή των Κροατών.

Realnews

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.