Quantcast
Η Realnews σήμερα 10/6/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 10/6/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : “«Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές»”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι είπαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Κλιμάκιο δολοφόνων που θα περάσουν ή έχουν ήδη περάσει τα σύνορα ως πρόσφυγες έχει αναλάβει την απαγωγή – πιθανόν και την εξόντωση – των Τούρκων αξιωματικών, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους.

– Με ποινικούς και όχι με στελέχη της ΜΙΤ εκτιμούν οι «8» ότι θα γίνει η επιχείρηση εναντίον τους. Σε ποιες χώρες σχεδιάζουν να «κρυφτούν» φεύγοντας από την Ελλάδα.

Ακόμη:

– Κόκκινος συναγερμός στο Αιγαίο: Αυξημένη ανησυχία για θερμό επεισόδιο μέχρι τις τουρκικές εκλογές. Για «ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων» το τελευταίο διάστημα κάνει λόγο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Δεκαήμερο «φωτιά» μέχρι το Εurogroup. Ολα θα κριθούν στο νήμα για το χρέος.

– Στον «αέρα» 177.500 συντάξεις.

– Οι εσωτερικές κόντρες στα Σκόπια και ο περίεργος ρόλος του Ντιμιτρόφ.

– «Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα». Τι είπε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου στα μέλη της οικογένειάς του που τον επισκέφθηκαν στη φυλακή.

– Σοφία Σπαντιδάκη. Η ελληνίδα σταρ του Μπόλιγουντ και το τηλεφώνημα στην Κουντουρά. Πώς η ανιψιά της Σταρ Ελλάς Μαρίας Σπαντιδάκη έφερε τα γυρίσματα ινδικής ταινίας στην Κρήτη.

– Οι γιοι της Τσιλέρ αγοράζουν εργοστάσια στην Ελλάδα. Στην οικογένεια της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας πέρασαν δύο βιομηχανικές μονάδες του Ομίλου Κοπελούζου στην Πάτρα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– H Κατερίνα Γερονικολού μιλά στην «R» για τον Γ. Τσιμιτσέλη: «Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη». Η λαμπερή ηθοποιός αναφέρεται στη σχέση της με τον ζεν πρεμιέ, αλλά και στο έργο «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όπου θα παίξει.

– Πρόταση γάμου στο Νησί των Ανέμων. Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζήτησε το χέρι της παρουσιάστριας Μαρίας – Λουίζας Βούρου ο σύντροφός της, Γιάννης Παπαγεωργίου.

– «Αυτό που ζούμε είναι ένα τεράστιο… κομμωτήριο». Ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή τους «Βατράχους», που τον φέρνουν ξανά στην Επίδαυρο, δίνει μια καυστική συνέντευξη στην «R».

– Δυναμώνει ο έρωτάς τους. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος επέλεξαν τη Χαλκιδική για ολιγοήμερη απόδραση.

– Θα γίνει μπαμπάς. O αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, και η σύζυγός του Κατερίνα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

– «Μένω πια μόνη μου». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη και προχωρά μπροστά.

– Κατερίνα Δημητρόγλου – Γιώργος Κούρτης: Επόμενο βήμα η οικογένεια.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ ΕΔΩ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.