Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ερχεται το νέο «εξοικονομώ»” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το σχέδιο για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα κοινωνικά – γεωγραφικά κριτήρια και οι δικαιούχοι του προγράμματος, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024.

– Αναλυτική λίστα με τις εργασίες που θα επιδοτούνται. Μπόνους στους ιδιοκτήτες που θα εγκαταστήσουν αντλίες θερμότητας.

– Εκπτώσεις φόρου για την πράσινη ανακαίνιση των σπιτιών τους θα λάβουν όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να χρηματοδοτηθούν από το «εξοικονομώ».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι 6 ώρες του Ερντογάν στην Αθήνα. Η ατζέντα των συνομιλιών του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο και οι συμφωνίες που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Πώς θα επηρεάσουν την επίσκεψη η αιχμηρή έκθεση Μπορέλ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις και οι νέες προκλήσεις στη νεκρή ζώνη της Κύπρου.

– Τα «δώρα Χριστουγέννων» στους συνταξιούχους. Πότε και πώς θα πληρωθούν. Ποιοι θα λάβουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς και ποιοι την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

– «Υπάρχει τρόπος για την επιστροφή των Γλυπτών». Αποκλειστικές δηλώσεις στην «R» εκπροσώπων του Βρετανικού Μουσείου και του Parthenon Project. Το παρασκήνιο των συζητήσεων με το Βρετανικό Μουσείο, που συνεχίζονται παρά το διπλωματικό φάουλ του Ρίσι Σούνακ. Τι προβλέπει το σχέδιο για την επανένωση των αρχαιολογικών θησαυρών του Παρθενώνα. Η προτεινόμενη λύση για τον νομικό γρίφο της κυριότητας και ο ρόλος του ελληνοβρετανικού ιδρύματος που θα δημιουργηθεί. Πληθαίνουν οι φωνές που τάσσονται υπέρ του ελληνικού αιτήματος. Ανοιχτά υπέρ της επιστροφής ο ηγέτης του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

– Διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα επόμενα βήματα της ομάδας των έντεκα. Η στρατηγική που θα ακολουθήσει η νεοσύστατη Κοινοβουλευτική Ομάδα και το προφίλ του πολιτικού φορέα που βρίσκεται στα σκαριά.

– Ομόφυλα ζευγάρια. Ο οδικός χάρτης και οι εισηγήσεις για τις νομοθετικές αλλαγές.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Δημήτρης Τσιόδρας, Πέτρος Παππάς.

– Ο εφιάλτης του 11χρονου στα χέρια του ιερέα. Επί επτά μήνες ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ασελγούσε στο μικρό αγόρι από τη Σαλαμίνα, όπως περιγράφεται στην ανατριχιαστική καταγγελία.

– «Επιμένουν στο σχέδιο για την αρπαγή των περιουσιών μας». Τι καταγγέλλουν στην «R» εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη απόφαση για την ορκωμοσία του Φρέντι Μπελέρη.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.