Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μονομαχία στις… Πρέσπες», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς ο χρόνος των εκλογών συνδέεται με την κύρωση ή μη της συμφωνίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Διχασμός και ρευστότητα στην πολιτική σκηνή.

– Μάχη παρασκηνίου από τα ηγετικά επιτελεία ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. για την εξασφάλιση υποστηρικτών στην κρίσιμη κοινοβουλευτική ψηφοφορία για το Μακεδονικό, που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

– Εικόνα διάλυσης των μικρών κομμάτων, που συμπιέζονται από το κλίμα πόλωσης. Ποιοι βουλευτές «φλερτάρουν» με το «ναι» στη συμφωνία και ποιοι με το «όχι».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Σύγκρουση για τα σκάνδαλα. Σκληρό ροκ μέχρι τις κάλπες. NOVARTIS: Μυστική συνάντηση εισαγγελέων στη Βιέννη. – ΔΕΠΑ: Τα ραντεβού και ο περίεργος ρόλος του Μανώλη Πετσίτη.

– Νίκος Βούτσης: «Η παρούσα κυβέρνηση δεν θα κινδυνεύσει να καταψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών. Η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης δεν έχει καμία βάση».

– Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου στο Συνέδριο της Ν.Δ. Τι είπε για δημογραφικό και κατώτατο μισθό. Αρθρογραφούν στην «R» οι: Kωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Τάκης Θεοδωρικάκος.

– «Κόκκινα» δάνεια: Παράταση 90 ημερών στον νομό Κατσέλη.

– Γιατί ζητά να αποφυλακιστεί ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. Τι αποκαλύπτει για τον ταξιτζή και για τα τριάντα ένα λεπτά στο άλσος.

– Εγκλημα στη Ρόδο: Η συγγνώμη της μάνας του 21χρονου και η απάντηση του πατέρα της άτυχης Ελένης. Οι διάλογοι-σοκ στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

– Ντανιέλ Ποντένσε: «Η Μίλαν ήταν η αρχή». Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βελούδινος χωρισμός. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλδής δεν ζουν πια μαζί. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας, μετά από 22 χρόνια σχέσης και 15 γάμου, επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους..

– «Ενιωσα μεγάλη οργή για την επίθεση». Η Μαρία Κορινθίου μιλά στην «R» για το περιστατικό με τον άγνωστο άντρα και απαντά σε όσους αμφισβήτησαν το γεγονός.

– Μετακομίζουν στην Κηφισιά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, που ευτυχούν μαζί, ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Παλαιό Φάληρο για να εγκατασταθούν στα βόρεια προάστια.

– Ερωτας στην Αλόννησο. Η Ματθίλδη Μαγγίρα απολαμβάνει τη σχέση της με τον κτηνοτρόφο Γιώργο Αθανασίου στο όμορφο νησί των Σποράδων.

– «Ούτε γάμος ούτε παιδί το ’19!». Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απαντά στις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται και να περιμένουν μωρό!

– Εύη Βατίδου – Γιάννης Φιξ. Χλιδάτες διακοπές στις Μπαχάμες.

– Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης. Ο πελαργός έρχεται σε τρεις μήνες.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.