Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί (30/7/23) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί (30/7/23)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «1.300 φωτιές τον Ιούλιο!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Οργανωμένο σχέδιο βλέπουν οι δήμαρχοι σε Ρόδο, Κέρκυρα και Μαγνησία.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Από ανθρώπινο χέρι η συντριπτική πλειονότητα των πυρκαγιών. Ηταν εμπρησμοί», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

– Κατεπείγουσα έρευνα για τις πυρκαγιές στον Βόλο διέταξε η Εισαγγελία, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για σκόπιμη και οργανωμένη εγκληματική δράση. Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό εντόπισαν οι πυροσβέστες στον Υμηττό.

– Η αυστηροποίηση των ποινών για τους εμπρηστές και τα νέα μέτρα για την προστασία των δασών που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι μαρτυρίες που ρίχνουν φως στη συντριβή του Canadair. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι ερευνητές της Πολεμικής Αεροπορίας για το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.

– Εφυγε η μεγάλη Ελληνίδα: Φώτισε τις ζωές των ανθρώπων με ελπίδα. Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την παγκόσμια ακτινοβολία αφήνει πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό.

– Ο Νότης Μηταράκης παραιτήθηκε με… εντολή Κυριάκου. Τον… έκαψε η εκδρομή με το σκάφος. Οργισμένο το Μέγαρο Μαξίμου από τις διακοπές του νέου υπουργού στην Πάτμο, την ώρα που μαίνονταν οι πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

– «Είμαι όρθιος και ακλόνητος». Ο Φρέντι Μπελέρης μιλά στην «R» μέσα από τη φυλακή και αποκαλύπτει το σχέδιο του Ράμα για τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Χειμάρρας.

– Μιλούν στην «R»: Αδωνις Γεωργιάδης, Σωκράτης Φάμελλος.

– Πώς θα αντιμετωπίσουμε την ασύμμετρη απειλή της κλιματικής κρίσης. Πέντε κορυφαίοι επιστήμονες καταθέτουν τις προτάσεις τους για ένα εθνικό σχέδιο πυροπροστασίας. Μιλούν στην «R»: Χρ. Ζερεφός, Φ. Κουντούρη, Κ. Λαγουβάρδος, Ευθ. Λέκκας και Κ. Συνολάκης.

– Σύλληψη του βομβιστή της Τεκτονικής Στοάς: Σχεδίαζε οκτώ νέα χτυπήματα.

– Εγκλημα στον Αγιο Παντελεήμονα: Η απολογία του δολοφόνου της 46χρονης Αννας.

Realnews

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.