Quantcast
Η Realnews σήμερα 20/5/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 20/5/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το σχέδιο των δανειστών για το χρέος», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι θα ανακοινώσουν για την Ελλάδα στις 24 Μαΐου στο Eurogroup.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η αναδιάρθρωση θα γίνει σε τρεις ή τέσσερις φάσεις. Η αποπληρωμή τμήματος των δανείων του ΔΝΤ και των διμερών δανείων του 2010 θα γίνει πριν από την 20ή Αυγούστου.

– Οι μειώσεις επιτοκίων, η επέκταση ωριμάνσεων ομολόγων κ.λπ. θα εκτελεστούν έως το 2022, εφόσον επιτυγχάνονται οι στόχοι για τα πλεονάσματα και συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις.

– Ο «γαλλικός μηχανισμός» θα ενεργοποιηθεί το νωρίτερο το 2023, με νέα απόφαση του Eurogroup και εθνικές κοινοβουλευτικές εγκρίσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– ΗΠΑ και Γερμανία δίνουν προθεσμία στον Ζάεφ έως 31 Δεκεμβρίου για δημοψήφισμα και αλλαγή Συντάγματος. Το παρασκήνιο των πιέσεων και τι περιλαμβάνει η καταρχήν συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων.

– Ο σουλτάνος φτιάχνει άρματα με χρήματα της Ε.Ε.

– «Κόκκινα» δάνεια: Νομική ασυλία για τα funds απαιτεί η τρόικα.

– Ψάχνουν για άλλες τρεις συμμορίες της μαφίας των φαρμάκων. Η «R» δημοσιεύει την απόρρητη αλληλογραφία τους που έπεσε στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας.

– Πρώην υπουργός και εφοπλιστής χάνουν τα ακίνητά τους σε πλειστηριασμούς.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γάμος στη Σαντορίνη: Μάνος Νιφλής και Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύονται τον Σεπτέμβριο. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και η λαμπερή ηθοποιός θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

– «Επιτέλους, βρήκα το άλλο μου μισό». Η βουλευτής της Ν.Δ. Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου αποκαλύπτει στην «R» πως ευτυχεί στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Λεγάκη, με τον οποίο συγκατοικεί.

– Ερωτας μακριά από τα φώτα. Η Ολγα Φαρμάκη είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Σταύρο Μαντόπουλο, αλλά προστατεύει τη σχέση τους από την έκθεση στη δημοσιότητα.

– «Δεν συγχωρώ τη Βάνα Μπάρμπα». Η Ελένη Φιλίνη μιλά για τη δικαστική αντιπαράθεση με τη συνάδελφό της μετά τα «πυρά» που δέχθηκε από εκείνη.

– Ζει το όνειρό της. H Θάλεια Γιαννακοπούλου, Playgirl 2007 και νυν δημοσιογράφος, είναι ερωτευμένη με τον ντράμερ των Onirama Δημήτρη Κοκονίδη.

– Μπέσυ Μάλφα: «Αν με απατούσαν, δεν θα ήθελα να το μάθω».

– Πηγή Δεβετζή: «Περιμένω τον ιδανικό άντρα».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.