Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ευκαιρίες και παγίδες για το 2024» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

16 «σοφοί» της οικονομίας καταθέτουν στην «R» τις προβλέψεις τους για τη νέα χρονιά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μετά από 12 χρόνια, οι μεταρρυθμίσεις, η απορρόφηση των κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, αλλά και οι επενδύσεις σε δυναμικούς κλάδους, όπως είναι ο τουρισμός, η βιομηχανία και ο πρωτογενής τομέας, διατηρούν τη χώρα μας σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης», λένε στην «R» κορυφαίοι καθηγητές Οικονομικών και εκπρόσωποι της αγοράς.

– Ποιες διαρθρωτικές αλλαγές προτείνουν, έτσι ώστε να ενισχυθεί η παραγωγική δυναμική των επιχειρήσεων και να θωρακιστεί η οικονομία από εξωτερικές αναταράξεις.

– Γράφουν οι: Αλέξανδρος Βασιλικός, Νίκος Βέττας, Λευτέρης Θαλασσινός, Αλέξανδρος Θάνος, Σταύρος Καφούνης, Βασίλης Κορκίδης, Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, Παναγιώτης Λιαργκόβας, Ναπολέων Μαραβέγιας, Γιάννης Μασούτης, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Παναγιώτης Πετράκης, Χριστίνα Σακελλαρίδη, Λουκία Σαράντη, Παναγιώτης Σχίζας, Ιωάννης Χαλικιάς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εφοριακοί με κάμερες! Τα τέσσερα νέα ψηφιακά εργαλεία που ρίχνει o διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής το 2024. Επέκταση έμμεσων τεχνικών, βιντεοσκόπηση των ελέγχων, ενεργοποίηση του αυτοματοποιημένου συστήματος που παρακολουθεί την προσαύξηση περιουσίας και αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης δρομολογεί η εφορία για να εντοπίσει επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που κρύβουν τζίρους, εισοδήματα και καταθέσεις.

– «Ιερό καθήκον η επιστροφή των αρχαιοτήτων». Ο Ελληνοαμερικανός βοηθός εισαγγελέα στο Μανχάταν, Μάθιου Μπογδάνος, μιλά στην «R».

– Συνεντεύξεις στην «R»: Κυριάκος Πιερρακάκης, Δημήτρης Μάντζος.

– Δολοφονικής επίθεση στου Ρέντη: 60 χούλιγκανς στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

– Αποσύρονται όλα τα παλαιά εκπαιδευτικά αεροσκάφη. Tι αποφάσισε η Πολεμική Αεροπορία μετά τον θάνατο του επισμηναγού Eπαμεινώνδα Κωστέα στην Καλαμάτα.

– Γυρίζουν την πλάτη στο Δημόσιο. 4 στους 10 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αρνούνται τον διορισμό τους. «Το πρόβλημα της μη ελκυστικότητας του κράτους ως εργοδότη ίσως είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των προσεχών ετών», λέει στην «R» o πρόεδρος της Αρχής, Θάνος Παπαϊωάννου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.