Quantcast
Η Realnews σήμερα 13/5/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 13/5/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Διπλό παιχνίδι από τη Μέρκελ στο Αιγαίο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος φτιάχνει «τείχος» για τους πρόσφυγες και συγχρόνως εξοπλίζει την Τουρκία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το σχέδιο του Βερολίνου για δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού από τη Frontex για να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές εξ Ανατολών.

– Το παρασκήνιο της πώλησης των υποβρυχίων τύπου 214 στην Αγκυρα και πώς επηρεάζει την αμυντική ισορροπία Ελλάδας – Τουρκίας.

– Ο Δημήτρης Βίτσας μιλά στην «R»: «Ζητάμε από έναν αριθμό προσφύγων και πάνω η εξέταση ασύλου και οι επιστροφές να γίνονται και από άλλες χώρες της Ε.Ε.».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Απαγωγή των «8» από τον Ερντογάν φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.. Πονοκέφαλος η φύλαξη τους.

– Η «R» αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη για την «έξοδο» από τα capital controls.

– Σε «κόκκινα» δάνεια το επίδομα στέγασης. «Ανάσα» για 150.000 οφειλέτες.

– Συνέντευξη “ποταμός” του Κώστα Μπακογιάννη στην «R». Τι λέει για τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στην Αθήνα, για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην κάνει υπουργό την Ντόρα και για τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις του από την κεντρική γραμμή της Ν.Δ..

– Ο υπουργός παντρεύεται. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου μιλά στην «R» για τον γάμο του με την Ελισάβετ Κατσαμάκη, που θα γίνει τον Ιούνιο στην Εύβοια.

– Απατεώνες με… πτυχίο. Οι «βρόμικοι» διάλογοι της μαφίας των φαρμάκων.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για όλα στην «R»: «Ψάχνουμε στέγη για τον έρωτά μας». Η όμορφη αθλητικογράφος-παρουσιάστρια εξομολογείται πως νιώθει ασφάλεια πλάι στον γοητευτικό σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο, τονίζοντας πως θέλει πολύ ένα παιδί.

– Ολα του γάμου έτοιμα. Ο διεθνής γκολκίπερ Μιχάλης Σηφάκης και η καλλονή Ολγα Στεφανίδη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

– Παθιασμένοι στο Νησί των Ανέμων. Η παρουσιάστρια Εύη Βατίδου και ο εφοπλιστής Γιάννης Φιξ χαίρονται την αγάπη τους στην πανέμορφη Μύκονο.

– Eνας σταρ για τη Μαριέλλα. Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα είναι ζευγάρι με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τσαρλς Ράιτ.

– Εμπόδια στη συγκατοίκηση. Η Αναστασία Περράκη αποκαλύπτει τους λόγους που δεν μπορεί να μείνει ακόμα μαζί με τον αγαπημένο της Χρήστο Μπίρμπα.

– Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η Λίνα πλουτίζει τη ζωή μου».

– Γύρισε στην αγκαλιά του. Η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στην πολυτάραχη σχέση της με τον Θοδωρή Αναγνωστάκη.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.