Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Γκρίζο σενάριο με υπογραφή Ερντογάν», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews και αποκαλύπτει τι φοβάται η ΕΥΠ ενόψει των τουρκικών εκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

– Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο από την Αγκυρα, με στόχο άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής να αποβιβαστούν σε ελληνική βραχονησίδα με το πρόσχημα της διάσωσης παράνομων μεταναστών ή προσφύγων.

– Οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών επέφεραν αλλαγές και στο σχέδιο δράσης του Λιμενικού Σώματος, τα πλωτά σκάφη του οποίου πλέον υποστηρίζονται στις περιπολίες τους και από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

– Κώστας Καραμανλής: «Η Τουρκία ίσως θέλει να στήσει σκηνικό Ιμίων». Τι ανησυχεί τον πρώην πρωθυπουργό και τι λέει για την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης:

– 6 «αόρατες» φρεγάτες αγοράζει το πολεμικό μας ναυτικό. Στις 3 Μαΐου έρχονται οι Γάλλοι για να συζητήσουν με τους επιτελείς του YΠΕΘΑ και του ΓΕΝ τις λεπτομέρειες της παραγγελίας.

– Μιλούν στην «R»: Ανδρέας Ξανθός, Υπουργός Υγείας – Γιώργος Κουμουτσάκος, Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. – Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι φέρνει ο Γιούνκερ στην Αθήνα. Και τι θα πει την Πέμπτη στην ελληνική Βουλή.

– Σκληρό «παζάρι» για το αφορολόγητο.

– Πληρωμένα συμβόλαια: Οι εκτελεστές του Στεφανάκου δολοφόνησαν και τον Λίτσα.

– «Με μέθυσε και με παγίδευσε», λέει ο μητροπολίτης Ησύχιος για το περιστατικό με την τρανσέξουαλ. Κι όμως, παραμένει στον θρόνο του…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Πάριος – Παλαιολόγου: «Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι». Η επανασύνδεση έγινε το Πάσχα. Η λαμπερή ηθοποιός και μούσα του λαϊκού βάρδου επιβεβαιώνει στην «R» ότι έσμιξαν ξανά και τονίζει: «Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου».

– «Βλέπω φως στο βάθος του τούνελ». Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με αφορμή το opening του «Street Deli», όπου σερβίρει τα πιο νόστιμα σάντουιτς στην πόλη, μιλά για όλα και για όλους στην «R».

– «Δεν σήκωσα ποτέ χέρι σε γυναίκα!». Ο Μάνος Παπαγιάννης, μετά το «θερμό» επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου, ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τη θέση του, ενώ αποκαλύπτει τα νέα σχέδιά του.

– Μυστικά και ψέματα για την Πάολα. Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυσυζητημένη προσωπική ζωή της λαοφιλούς τραγουδίστριας.

– Mamma mia. Η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφερε στον κόσμο μια πανέμορφη κόρη, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

– Αση Μπήλιου: «Ζω και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση».

– Ο παράφορος έρωτας της Ειρήνης. Η personal trainer Ειρ. Κολλιδά ευτυχεί στο πλευρό του πρωταθλητή κολύμβησης Χρήστου Μποφίλιου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.