Quantcast
Η Realnews σήμερα 15/4/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 15/4/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Επεσε θύμα των προκλήσεων του σουλτάνου» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τη μοιραία πτήση του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.

Στο ρεπορτάζ της Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– «Είναι η πρώτη ανθρώπινη απώλεια ενός ακήρυκτου πολέμου νεύρων αλλά και φθοράς», λένε επιτελείς του Πενταγώνου.

– Οι παραβιάσεις από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και η προσπάθεια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη να εξασφαλίσει αμερικανική βοήθεια για την αντιμετώπισή τους.

– Γιατί οι Ελληνες στρατηγοί προβλέπουν ότι θα υπάρξει συνέχεια της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και τι εκτιμήσεις κάνουν για το θέμα της απελευθέρωσης των δύο φυλακισμένων στρατιωτικών μας.

– Τσίπρας – Γιλντιρίμ: Το τηλεφώνημα μετά την καταιγίδα. Ο διάλογος των πρωθυπουργών που διήρκεσε 20 λεπτά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Χτύπημα στη Συρία: Ο «πόλεμος» Τραμπ – Πούτιν και ο βρόμικος ρόλος του Ερντογάν.

– Το μυστικό γεύμα Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη στο Κολωνάκι. Τι είπαν ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. για τη στρατηγική του κόμματος και την επόμενη μέρα της χώρας.

– Ολο το αναπτυξιακό σχέδιο. Τι προβλέπει για φόρους και capital controls.

– Κώστας Μανωλάς. Από τις ακαδημίες του Πανναξιακού στην κορυφή της Ευρώπης.

– Βίκτωρ Ρέστης. Ο εφοπλιστής, το travel plan και το δάνειο των 5 εκατ. € από το Τ.Τ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο πελαργός θα έρθει μετά τον γάμο! Ο Ιωάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα θα γίνουν γονείς. Ο ισχυρός εφοπλιστής ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, τον προσεχή Ιούνιο στο Σορέντο της Ιταλίας.

– «Παντρεύομαι μέσα στο ’18». Η χρυσή ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, που περιμένει το πρώτο της παιδί, θα ενωθεί άμεσα με τα δεσμά του γάμου με τον γνωστό επιχειρηματία Λούη Καραμάνο.

– Το γυαλί κόλλησε ξανά. Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου και η Κριστιάνα Παπαϊωάννου, που είχαν χωρίσει για τρεις μήνες, τα ξαναβρήκαν και περνούν όμορφες στιγμές στο σκάφος φιλικού τους προσώπου.

– Μόλις χώρισε. Η λαμπερή τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ έριξαν την αυλαία της σχέσης τους έπειτα από δυόμισι χρόνια.

– Ο δήμαρχος ντύνεται γαμπρός. Ο πρώτος δημότης της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, θα παντρευτεί τη δικηγόρο Εύα Ντογιάκου τον Ιούλιο.

– Μάριος Φραγκούλης: «Είμαι ένας… Πίτερ Παν που πάντα θα πετά ψηλά».

– Καινούργια σελίδα χωρίς τη Μαρία. Η νέα ζωή του Πάνου Μουζουράκη στην Καλιφόρνια δεν περιλαμβάνει τη σύντροφό του Μ. Σολωμού.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.