Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ανοίγουν οι λογαριασμοί 400.000 οφειλετών», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Στο δόκανο των τραπεζών όσοι έχουν δάνειο που καταγγέλθηκε, αποκαλύπτει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

– Την ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των τραπεζών για καταθετικούς λογαριασμούς, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστήρια συμβόλαια και τον «ξαφνικό θάνατο» της προστασίας για όσους έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη και δεν πληρώνουν τη δόση τους επί 3 και πλέον μήνες φέρνει το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πολιτική «ενέδρα» μας έστησε ο Ερντογάν. Τα 12 κρίσιμα λεπτά της σύλληψης των δύο στρατιωτικών στον Εβρο.

– Διπλό «φλερτ» Αλέξη με Σταύρο και Κυριάκου με Βαγγέλη.

– Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τι λέει για το ελληνικό σχέδιο και για τη σταδιακή άρση των αδικιών. Πώς σχολιάζει τις τοποθετήσεις Στουρνάρα, την υπόθεση Novartis και πώς απαντά στο ερώτημα αν αισθάνεται «δελφίνος».

Φώφη Γεννηματά: «Οχι στη διολίσθηση της πολιτικής ζωής σε πεδίο αλληλοεξόντωσης». «Είμαστε αντίθετοι στη λογική της δημιουργίας διχαστικών μετώπων. Η χώρα χρειάζεται ένα μέτωπο κοινής λογικής και εθνικής ευθύνης».

Βασίλης Κικίλιας: «Τηρούμε εθνική στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, όμως η κυβέρνηση ολιγώρησε».

– Το ζεύγος Πλούταρχου καταγγέλλει στημένο πλειστηριασμό για το σκάφος τους.

– Στο «σφυρί» τρία ακίνητα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Είμαστε ζευγάρι με τον Γιάννη!». Η Εύη Βατίδου μιλά για τη σχέση της με τον Γ. Φιξ. Τρεις μήνες είναι μαζί η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας και, όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, επιθυμεί να συγκατοικήσουν σύντομα.

– Σχέδια γάμου. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη νεαρή οικονομολόγο Κέλλυ Δρίτσα.

– Κεραυνοβόλος έρωτας. Η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία μιλά στην «R» για τον γοητευτικό Αντώνη Παρασκευόπουλο, που της… έκλεψε την καρδιά από την πρώτη συνάντησή τους.

– Ετοιμοι για το επόμενο βήμα. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναζητούν το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

– Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία για να ευχηθεί από κοντά στον σύντροφό της Γιώργο Σαμαρά.

– Χρήστος Λούλης: «Δεν είμαι και ο… Μέσι του θεάτρου!».

– Η Μαίρη ντύνεται νύφη. Η όμορφη δημοσιογράφος Μ. Πολλάλη είπε «ναι» στην πρόταση γάμου του Μάνου Ρουσουνέλου.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.