Quantcast
Η Realnews σήμερα 9/12/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 9/12/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «Αλλαγή γραμμής από το Ποτάμι!» για τη συμφωνία των Πρεσπών κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι εντείνονται οι φήμες για συνεργασία Ν.Δ. – Ποταμιού πριν ή μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Θα δούμε τα επίσημα κείμενα του νέου Συντάγματος της ΠΓΔΜ και μετά θα καθορίσουμε τη στάση μας», λέει τώρα στους στενούς του συνεργάτες ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ παλαιότερα δήλωνε κατηγορηματικά ότι θα ψηφίσει «ναι»! Με ανακοίνωσή του, μάλιστα, την Παρασκευή έθεσε όρους στην κυβέρνηση.

– Κλίμα πολιτικής ρευστότητας και σενάρια για εθνικές εκλογές πριν από τις ευρωπαϊκές του Μαΐου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Ντράγκι πιέζει για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Οι δανειστές απαιτούν από τις τράπεζες να βγάλουν στο «σφυρί» 2.000 σπίτια το πρώτο εξάμηνο του 2019.

– Εκνευρισμός Πούτιν – Ερντογάν για τη βάση των ΗΠΑ στην Κύπρο.

– Είχαν και γραφείο μίζας στη Siemens. Τι αποκαλύπτουν τα e-mails.

Φώτης Κουβέλης: «Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει όλη τη συνταγματική θητεία, διότι η πολιτική της είναι παραγωγός σημαντικού έργου».

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα ούτε μετά τις εκλογές. Η κυβέρνησή μας θα κάνει νέα διαπραγμάτευση».

Κώστας Μπακογιάννης Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων: «Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων δεν θα ζητήσω από κανέναν πολίτη της Αθήνας».

– «Ενέδρα» στο ψυχικό. Ψάχνουν στις κάμερες τον επίδοξο βιαστή της Κορινθίου.

– Ο νταής της Ρόδου, ο πατέρας του και οι καταθέσεις-φωτιά για τον ρόλο τους. Ποιοι άλλοι εμπλέκονται στη δολοφονία της άτυχης Ελένης;.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Παράφορος έρωτας. Ο Γιώργος Κιμούλης βρήκε τη νέα μούσα του. Ο σπουδαίος ηθοποιός είναι γοητευμένος από τη νεαρή συνάδελφό του Κωνσταντίνα Κλαψινού.

– Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου και το μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης είναι ζευγάρι, αλλά αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

– Ποια να συγκριθεί μαζί της. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζει μια θυελλώδη σχέση με την καλλονή κριτή του «Greece’s next top model» Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν έχει μάτια για άλλη.

– Τάκης Ζαχαράτος: «Τον μύθο “Αλίκη” δεν τον φτάνει καμία».

– Πρώτα βάφτιση και μετά γάμος. Η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης θα δώσουν το όνομα Ανατολή στην κόρη τους και μετά θα παντρευτούν.

– Γιώργος Στρατούρης. Από το βουλκανιζατέρ στα ντεφιλέ!.

– Μιχάλης Μουρούτσος – Λάουρα Νάργες. Παλεύουν για τη σχέση τους.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.