Quantcast
Η Realnews σήμερα 11/02 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 11/02

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Aνοιγμα λογαριασμών ζητά το FBI» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Στο μικροσκόπιο των Αμερικανών τα «λαδώματα» της Novartis Hellas καθώς και τα e-mail της εταιρείας προς κρατικούς λειτουργούς, γιατρούς και προμηθευτές.

– Εδωσε το «πράσινο φως» η Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Συμφώνησε να παραδώσει το υλικό η υπό δικαστικό έλεγχο φαρμακοβιομηχανία.

– Πέντε εμπλεκόμενοι πρώην υπουργοί μιλούν στην «R»: Aδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το FBI «έκαψε» το “βαθύ λαρύγγι” της Novartis. Γκάφα ολκής με την προστατευόμενη μάρτυρα Μαρία Μαραγγέλη, γραμματέα του Κ. Φρουζή.

– Στη Νovartis της Ελβετίας ο Νίκος Τσενεκίδης. Από την απόπειρα αυτοκτονίας στην προαγωγή.

Σταύρος Κοντονής: «Οταν προκύπτουν ποινικές ευθύνες, κανένας δεν πάει σπίτι του, αλλά λογοδοτεί έναντι της Δικαιοσύνης για τα έργα και τις πράξεις του».

Νικήτας Κακλαμάνης: «Αναρωτιέμαι εάν η κυβέρνηση θα δείξει την ίδια ευαισθησία για τη δικογραφία του κ. Καμμένου».

– Το σκάνδαλο των εξοπλισμών: Απορος ο Κάντας, λένε τώρα οι Ελβετοί! Στο αρχείο έστειλε την υπόθεση του άλλοτε στενού συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου η Εισαγγελία της Βέρνης.

– Κοτζιάς – Ντιμιτρόφ: Ραντεβού για να «γράψουν» τη συμφωνία. Θα συναντηθούν εντός της εβδομάδος στις Βρυξέλλες ή στη Σόφια.

– Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι για τον Δήμο της Αθήνας και το σενάριο για ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή εξομολογείται στην «R»: «Γιορτάζω τον έρωτα κάθε μέρα». «Ο Νίκος με κέρδισε γιατί είναι αληθινός άντρας, πράγμα που σπανίζει», λέει για τον… Βαλεντίνο της Νίκο Οικονομόπουλο η παρουσιάστρια, που κλέβει την παράσταση στο «Dancing with the stars».

– Δεν άντεξε χωρίς την… Μπόμπα πλάι του! Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε στον Αγιο Δομίνικο την καλλονή σύντροφό του και σχεδιάζουν τον γάμο τους, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο.

– «Δεν μπήκα ποτέ στο σκάφος του Λιάγκα». Η γοητευτική Ανθή Σαλαγκούδη δηλώνει πως είναι μόνη της, παρά τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση, και μιλά για όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον γνωστό δημοσιογράφο.

– Οριστικός χωρισμός για Μαρίλια – Νικόλα. Η τραγουδίστρια Μ. Μητρούση και ο ηθοποιός Ν. Μακρής αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία στην έξι μηνών σχέση τους.

– Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μπορεί κανείς να μου αρπάξει τη Σμαράγδα»

– «Μου λείπει η αγκαλιά του γιου μου». Η Μαρία Τζομπανάκη, που ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μιλά για τη μεγάλη της αγάπη, τον Ορφέα της.

– Θέλει πρόταση γάμου στον… αέρα! Η Τζένη Μελιτά δηλώνει έτοιμη να κάνει οικογένεια με τον Σπύρο Μαργαρίτη και περιμένει την κίνησή του.










share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.