Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στη συζήτηση για το Σκοπιανό. Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει στους συνομιλητές του: «Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος. Αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επισήμως απολύτως αποδεκτό».

Η «R» αποκαλύπτει επίσης την απόρρητη αναφορά του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, λίγο πριν από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι τον Απρίλιο του 2008.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε δύο σημαντικές συνεντεύξεις για το Σκοπιανό:

– Γιώργος Κατρούγκαλος: «Ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων πρέπει να μπει στο τραπέζι και να βγει από την πολιτική τους πρακτική».

– Μάκης Βορίδης υπέρ συλλαλητηρίων: «Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρούν μια περήφανη και σθεναρή στάση».

Ακόμη, στην Realnews:

– Ανοίγουν οι λογαριασμοί των κουμπάρων του Γιάννου στη Γενεύη.

– Μήνυση με βαριές κατηγορίες κατά Λαυρεντιάδη από τη ΔΕΠΑ. «Λαυρέντη, φέρε πίσω τα 115 €».

– Την έκδοση Ευσεβίου – Λάσκαρη ζητά η Ελβετία. Τι απαντούν οι ίδιοι με τα απολογητικά τους υπομνήματα στις κατηγορίες που τους αποδίδουν.

– Σκληρή κόντρα Παπαμιχαήλ – Φίνος Φιλμ για την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης.

– Νεραντζής Παπαδόπουλος: Ο Ελληνας που κατέκτησε το Λονδίνο με το «κουτί της γιαγιάς».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Συγκατοίκηση για Νάντια – Γιώργο. Ν. Μπουλέ και Γ. Ισαάκ έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια και ο ανερχόμενος θεατρικός επιχειρηματίας, που απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη.

– Πηνελόπη χωρίς… μνηστήρα. Η Π. Πλάκα άφησε οριστικά πίσω τη σχέση της με τον επιχειρηματία Νικόλα Τακά, αφού το ραγισμένο γυαλί του έρωτά τους δεν κόλλησε τελικά, όσο κι αν προσπάθησαν.

– Ο πελαργός έφερε τρίτη κόρη! Το τέταρτο παιδί του απέκτησε την περασμένη Τρίτη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

– Κώστας Σπυρόπουλος: «Δεν κρύβω τη ζωή μου, την προφυλάσσω».

– Ετοιμος να κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ο γιός του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας – Ανδρέας, πήρε το… βάπτισμα του πυρός και παίζει στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

– «Είμαι Σκορπιός και ζηλεύω την Ευρυδίκη». Ο personal trainer Κωνσταντίνος Βασάλος μιλά για τη σχέση του με την αθλητικογράφο Ευρ. Βαλαβάνη.

– «Πρώτα μπαμπάς και μετά γαμπρός». Ο ηθοποιός Ανθιμος Ανανιάδης μιλά για το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Μαρίας – Νεφέλης Γαζή.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.