Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η Δύση ανησυχεί για τον Ερντογάν» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η φανατaική στήριξη της Χαμάς από τον Τούρκο Πρόεδρο σήμανε συναγερμό σε Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και Αθήνα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οριστική ρήξη των σχέσεων Αγκυρας – Τελ Αβίβ, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για γενικευμένη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

– Σημαντική επιδείνωση στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις. Ματαιώθηκε η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Αντονι Μπλίνκεν, στη γειτονική χώρα.

– Αρνητική για την Τουρκία η έκθεση προόδου της Ε.Ε., που θα δημοσιοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.

– Αβεβαιότητα για τα επόμενα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, εξαιτίας του κλίματος έντασης που καλλιεργεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε

– Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στην «R»: «Οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής είναι στη σωστή κατεύθυνση». Τι δηλώνει ο διοικητής της ΤτΕ για τη μείωση των επιτοκίων, για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται σε Δικαιοσύνη και δημόσιο τομέα και για τις πρακτικές των πολυεθνικών που φουσκώνουν τις τιμές στο ράφι.

– Τι αλλάζει στα επιδόματα των ανέργων. Η «R» αποκαλύπτει το σχέδιο που επεξεργάζονται το υπουργείο Εργασίας και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Το βοήθημα θα συνδεθεί με τον τελευταίο μισθό και τον ασφαλιστικό βίο των μακροχρόνια ανέργων και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών. Αναλυτικά παραδείγματα με τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι μετά την εφαρμογή του νέου πλαισίου.

– «Κάποιοι αναγνωρίζουν τον Κασιδιάρη ως πραγματικό αρχηγό». Τι κατέθεσε ο Β. Στίγκας στον Αρειο Πάγο. Οι καταγγελίες του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» για το σχέδιο ανατροπής του και για το κρυφό ταμείο του κόμματος.

– Ετοιμάζουν νέα τάγματα εφόδου! Ποια είναι η φασιστική οργάνωση που κινείται στα πρότυπα της Χρυσής Αυγής και απηύθυνε προσκλητήριο σε Ευρωπαίους νεοναζί να έρθουν στη χώρα μας.

– Νέα κίνητρα και κονδύλια για την ηλεκτροκίνηση. Επεκτείνονται και το 2024 οι επιδοτήσεις για πράσινα Ι.Χ. και ταξί.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Βασίλης Κικίλιας, Αλέξης Χαρίτσης.

– Ολόκληρη η εισαγγελική πρόταση που στέλνει στο εδώλιο τον πατέρα Αντώνιο. Οι ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων που οδηγούν σε δίκη τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

– Συναγερμός για τη μαφία του ελαιολάδου. Μέσα σε δύο εβδομάδες, οι Αρχές έχουν κατασχέσει 30 τόνους νοθευμένου προϊόντος.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.