Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (5/2/23) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (5/2/23)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Ερντογάν ανοίγει νέα μέτωπα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς ο Τούρκος Πρόεδρος κλιμακώνει τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας με το βλέμμα στις κάλπες της 14ης Μαΐου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μετά την επικύρωση του νέου τουρκολιβυκού μνημονίου, σχεδιάζει να βγάλει γεωτρύπανο στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

– Ετοιμάζεται επιστολή του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς τον ΟΗΕ, με την οποία η Αγκυρα θα ζητήσει εκ νέου την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών.

– Τουρκικά ΜΜΕ και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της γειτονικής χώρας καλλιεργούν σκηνικό έντασης, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι προετοιμάζεται για πόλεμο στο Αιγαίο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τρία σενάρια για τη συντριβή του Phantom. Οι έρευνες των Αρχών και οι προσπάθειες για την ανέλκυση του μοιραίου αεροσκάφους, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης και ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

– Ολόκληρο το πόρισμα για την υπόθεση Θεοδωρικάκου. Βρέθηκε καπνός και όχι ναρκωτικά.

– «Η επανένωση των Γλυπτών είναι πιο κοντά από ποτέ». Τι δηλώνει στην «R» η εκπρόσωπος της οργάνωσης Parthenon Project, Τζούλιετ Πάτερσον.

– 5.000 εταιρείες στο μικροσκόπιο για ανατιμήσεις. Μπαράζ ελέγχων από το υπουργείο Ανάπτυξης για να αναχαιτιστεί το κύμα ακρίβειας. Ποιες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα.

– Ολο το σχέδιο για μόνιμες μειώσεις φόρων. Το πρόγραμμα ελαφρύνσεων που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Στο τραπέζι νέα φορολογική κλίμακα με χαμηλότερους συντελεστές για φυσικά πρόσωπα που έχουν εισοδήματα από 10.000 έως 40.000 ευρώ ετησίως. Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στη φορολογία ακινήτων αλλά και εισοδημάτων από ενοίκια. Ποιες παρεμβάσεις προωθούνται για τη φορολόγηση των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

– Μάκης Βορίδης: «Ο μόνος που εκτρέπεται είναι ο κ. Τσίπρας. Απαρνείται τον θεσμικό του ρόλο, υποχρεώνοντας τους βουλευτές του να ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους».

– Κώστας Σκανδαλίδης: «Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί το ξεπερασμένο χθες και ο κ. Μητσοτάκης το αδιέξοδο σήμερα. Αυτόνομη πορεία και δημοκρατική ανατροπή ενάντια στον καθεστωτισμό τους».

– Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή. Τι κατέθεσε ο επιστήμονας για την επικοινωνία με την 34χρονη μετά τον θάνατο της μικρής Ιριδας.

– Σε διεθνές κύκλωμα η νηπιαγωγός της Καβάλας! Τη σύνδεσή της με δίκτυο παιδικής πορνογραφίας ερευνούν οι Αρχές.

Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.