Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Νέα “βόμβα” στο ασφαλιστικό», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι γίνονται μαζικές προσφυγές από νέους συνταξιούχους.

Στο ρεπορτάζ της Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Περισσότεροι από 200.000 δικαιούχοι, που λαμβάνουν μειωμένη σύνταξη εξαιτίας των περικοπών του νόμου Κατρούγκαλου, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και διεκδικούν συντάξεις ισόποσες με τις παλαιές.

– Οι προσφυγές αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι το ΣτΕ δεν έχει ακόμη αποφανθεί επίσημα για τη συνταγματικότητα του νόμου Κατρούγκαλου, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για την κατάργησή του.

– Σε περιπτώσεις που οι ασφαλισμένοι είχαν περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης, οι απώλειες στις μηνιαίες αποδοχές τους φτάνουν και τα 450 ευρώ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκαλύψεις – φωτιά για τον ρόλο Σημίτη στην υπόθεση C4I. Παύλος Πεζάς στην «R»: «Μου ήρθε μήνυμα από το Μαξίμου…». Ο πρώην αντιπρόεδρος της Thales Raytheon Systems «φωτογραφίζει» τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και δηλώνει: «Ηταν ο πιο στημένος διαγωνισμός που έχω δει».

– Ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να αντιγράψουν τις μεθόδους του Τραμπ. Σχεδιάζουν εμπλοκή του Στρατού για το μεταναστευτικό.

– Μάρος Σέφκοβιτς, Αντιπρόεδρος της Κομισιόν: «Η Τουρκία πρέπει να αποφύγει ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ».

– Κώστας Γαβρόγλου: «Η Ν.Δ. σέρνεται πίσω από τους άρρηκτους δεσμούς του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη με τα χουντοφασιστικά καρκινώματα».

– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Ο κ. Τσίπρας και οι σημερινοί υπουργοί του, ως μαθητές ή φοιτητές, έκαναν καταλήψεις για αιτήματα της Νικαράγουας και της Παλαιστίνης».

– Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μιλά στην «R» μέσα από τη φυλακή της Τρίπολης: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων».

– Οι διάλογοι του Ριχάρδου με τον «πράκτορά» του στην ΕΛ.ΑΣ. – Τον είχε προειδοποιήσει για την επιχείρηση αποκάλυψης του παράνομου κυκλώματος του χρυσού που σχεδίαζαν οι Αρχές.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτας… 25 καρατίων! Παράφορο πάθος για Πάολα και Παναγιώτη Τσαφαρά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει το νέο της ειδύλλιο με τον νεαρό συνάδελφό της, χωρίς να σκέφτεται να συγκατοικήσει μαζί του, αφού προτιμά σχέσεις χωρίς συμβάσεις.

– «Δεν υπήρξα ποτέ διαβολική». Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκαθαρίζει στην «R» πως δεν έγινε ποτέ «ραδιούργα», όπως η κυνική Ντάινα Σκλαβογιάννη, την οποία υποδύεται στον «Γιούγκερμαν».

– Χριστούγεννα στην Πόλη του Φωτός! Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε με χαρά την πρόταση του συντρόφου της Νάσου Αναστασόπουλου να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι μέσα στις γιορτές.

– «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι». Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει τις φήμες περί επανασύνδεσής του με τη Μ. Σολωμού.

– Η Ελλη και οι μνηστήρες της. Αν και η Ε. Κοκκίνου θέλει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, φουντώνουν οι φήμες για νέα σχέση με πρόσωπο από τον επιχειρηματικό χώρο.

– Σταματάκης – Συνατσάκη. «Πάντρεμα» – έκπληξη για το όμορφο ζευγάρι.

– Πολιορκεί την Ειρήνη. Ο Κώστας Πηλαδάκης προσεγγίζει εκ νέου την πρώην αγαπημένη του Ε. Παπαδοπούλου.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.