Quantcast
Η Realnews σήμερα 12/11/2017 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 12/11/2017

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «Ψάχνουν την offshore του Σπύρου Σημίτη» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το επίσημο αίτημα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία και αναφέρει πώς συνδέουν οι αρχές την έρευνά τους με τον πρώην πρωθυπουργό.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– Υποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος, προερχόμενου από δωροδοκίες είναι ο αδελφός του Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με την εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

– Η εξωχώρια εταιρεία εντοπίστηκε μέσα από τις λίστες των μεγαλοκαταθετών που ελέγχει η Δικαιοσύνη.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Φώφη Γεννηματά: «Ζητώ καθαρή εντολή για τη νέα αλλαγή». «Ολοι μαζί για να γίνουμε δυνατοί, να γίνουμε πρωταγωνιστές, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς».

– Δημήτρης Κουφοντίνας. Τον Ιούλιο ύποπτος φυγής, τον Νοέμβριο… αδειούχος.

– Σταύρος Κοντονής: «Το στοιχείο της μεταμέλειας δεν προβλέπεται στο νόμο για την έγκριση άδειας σε κρατούμενο».

– Βασίλης Κικίλιας: «Εμείς θα ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας».

– Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές. Την είσοδό τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα μέλη του κινήματος DiEM25.

– Βίκτωρ Ρέστης. Τα πέντε ανοικτά μέτωπα του εφοπλιστή με τη Δικαιοσύνη.

– Χωριό 5 αστέρων για μεγιστάνες. Ολο το σχέδιο της Κάτιας Ριμπολόβλεβα για την αξιοποίηση του Σκορπιού.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Κρύβουν τον έρωτά τους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι. Η αθλητικογράφος και ο γυμναστής που ξεχωρίσαμε στο «Survivor» είναι μαζί, αλλά

– Νέο αμόρε για τον Μιχάλη Λιάπη. Ο πρώην υπουργός διατηρεί δεσμό με την γοητευτική Αμαλία Παππά από το περασμένο καλοκαίρι, όταν γνωρίστηκαν στην Μύκονο.

– «Εχω περάσει κρίση στον γάμο μου… αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι περισσότερες ημέρες στην Αθήνα, οπότε αυτό μειώνει το πεδίο των συγκρούσεων», λέει στην «R» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της δυνατής εκπομπής της «Πάμε πακέτο».

– «Εχω χωρίσει από τον Αύγουστο». Η Εύα Λάσκαρη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον μουσικό παραγωγό Ντίνο Τσιώρη.

– Συγκατοίκηση για Τζένη Δήμο! Ο τραγουδιστής Δ. Αναστασιάδης και η ηθοποιός Τζ. Θεωνά αποφάσισαν να μείνουν μαζί έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

– «Ετοιμάζουμε την ερωτική μας φωλιά». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, που γνωρίσαμε από το «Nomads», ευτυχεί στην αγκαλιά της καλλονής Ντιάνας Χομτζίλα.

– Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν με παρενόχλησαν, ούτε παρενόχλησα ποτέ».

– Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να έχει χιούμορ».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.