Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μπλόκο στον σουλτάνο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις 10+1 κινήσεις για να ακυρωθούν τα σχέδια Τουρκίας – Λιβύης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι απαντά η Αθήνα στις προκλήσεις της Αγκυρας.

– Συναγερμός σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο.

– Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό EastMed, επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριοθέτηση των ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο και επιδιώκεται η πιο ενεργή εμπλοκή της Γαλλίας και των ΗΠΑ στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

– Στο τραπέζι και η απόκτηση δύο αμερικανικών καταδρομικών πλοίων για να θωρακιστεί η περιοχή νότια της Κρήτης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Οι Τούρκοι πωλούν όπλα στο καθεστώς της Τρίπολης από το 2015. Πώς οι ελληνικές Αρχές, σε συνεργασία με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σταμάτησαν τρία πλοία που μετέφεραν στρατιωτικό εξοπλισμό.

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Επιθυμούμε τον γόνιμο διάλογο με την Αγκυρα, όμως ταυτόχρονα οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες για να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση ενδεχομένως προκύψει».

Πάνος Ρήγας: «Ενα θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας θα ήταν καταστροφικό για το μέλλον και των δύο χωρών. Η επιμονή στην ειρηνική επίλυση της διαφοράς μας με τη γείτονα θα φέρει αποτελέσματα».

– Ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο. Το παρασκήνιο και η ατζέντα της συνάντησης με τον Τραμπ. Ανατολική Μεσόγειος και επενδύσεις θα κυριαρχήσουν στις συζητήσεις του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

– Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες. Το Δημόσιο πληρώνει 500 εκατ. ευρώ σε 25 ημέρες.

– Ποιοι μπορούν να βγουν πρόωρα στη σύνταξη το 2020.

– Τραγωδία στην Πεύκη. «Η Δώρα ένιωθε ανήμπορη να βοηθήσει το παιδί και αυτό την απογοήτευε». Η κατάθεση στην Αστυνομία του πατέρα που έχασε την 5χρονη κόρη του και τη γυναίκα του.

– «Εχουμε καταδικαστεί σε ισόβια δυστυχία». Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη των δολοφόνων της κόρης του.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Σε τροχιά γάμου η Κατερίνα. Κ. Καινούργιου – Φ. Τσαγκρίδης: Ο έρωτάς τους θεριεύει. Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια δηλώνει «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» στο πλάι του γοητευτικού επιχειρηματία και όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως η σχέση τους προχωρά πλέον σοβαρά.

– Το μεγάλο ταξίδι στις γραμμές των οριζόντων. Ο σπουδαίος Θάνος Μικρούτσικος θα είναι πάντα ανάμεσά μας με το «ακριβό» έργο του και θα «πλουτίζει» τις ζωές μας.

– «Ο,τι κάνεις κάν’ το με την καρδιά σου». Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε τη δική της ευχή μέσω Ιnstagram από τον εξωτικό προορισμό όπου βρέθηκε με την υπέροχη οικογένειά της.

– Η Ηλιάνα δεν είναι έγκυος. Το λαμπερό μοντέλο Ηλ. Παπαγεωργίου δεν περιμένει παιδί από τον ράπερ σύντροφό της, Snik, όπως λένε οι φήμες και φέρεται να έχει ενοχληθεί από αυτές.

– «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η οικογένειά μου». Ο δημοφιλής σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μάς μιλά για όλα όσα… μαγειρεύει στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή.

– Το νυφικό μπορεί να περιμένει. Η Ευγενία Σαμαρά ζει τον έρωτά της με τον Γιάννη Ποιμενίδη και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ο γάμος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.