Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Oλη η αλήθεια για τα F-16!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία δημοσιεύει 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το απόρρητο έγγραφο για τις τουρκικές παραβιάσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επιχειρηματική αποστολή από τις ΗΠΑ. Έρχονται στην Αθήνα 12 εταιρείες για συζητήσεις.

– Ο Κυριάκος στις Βρυξέλλες. Το παρασκήνιο των συναντήσεων με Γιούνκερ και επτά επιτρόπους.

– Η «διπλωματία» της Μπέττυς Μπαζιάνα στην Ουάσιγκτον.

Χριστόφορος Βερναρδάκης – Υπουργός Επικρατείας: Πρόσκληση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να αλλάξει θέση και να ψηφίσει τώρα την απλή αναλογική.

Μάκης Βορίδης: «Το μόνο διασκεδαστικό ήταν να βλέπεις τον Τσίπρα να υμνεί τον Τραμπ».

– Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο τζιχαντιστής. Ποιους άλλους αναζητούν οι ελληνικές Αρχές μετά τη σύλληψη του Σάντι Αλ Μούσα στην Αλεξανδρούπολη.

– Εγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο. Το άγνωστο δράμα της 32χρονης Δώρας.

– Ο Τζωρτζάτος… φούρναρης. Ο φακός της «R» «συνέλαβε» τον «Σταμάτη» της 17Ν στους φούρνους των φυλακών Κορυδαλλού.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η εξομολόγηση του Γρηγόρη. Ο Γ. Αρναούτογλου μιλά για όλα στην «R». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως δεν ζει πια μαζί με την Κατερίνα Κόκλα. Ολο το παρασκήνιο για το ριάλιτι του ΑΝΤ1: Οι δύσκολες συνθήκες και ο τυφώνας που απείλησε την αποστολή.

– «Εχω περάσει κρίση στον γάμο μου… αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι περισσότερες ημέρες στην Αθήνα, οπότε αυτό μειώνει το πεδίο των συγκρούσεων», λέει στην «R» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της δυνατής εκπομπής της «Πάμε πακέτο».

– «Υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μας». Η Κλέλια Μενελάου παραδέχεται στην «R»πως δοκιμάζεται ο έρωτάς της με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει.

– Ο πελαργός έρχεται για Ελεάνα – Δημήτρη. Η τραγουδίστρια Ελ. Παπαϊωάννου και ο μπασκετμπολίστας Δ. Βεργίνης σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

– Γάμος και βάφτιση μαζί! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου και η σύντροφός του Νίκη σχεδιάζουν να παντρευτούν την ημέρα που θα βαφτίσουν τον γιο τους.

– Μαζί μόνο για το παιδί! Παρά τις φήμες που θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να είναι πάλι ζευγάρι, το περιβάλλον τους το διαψεύδει.

– Mamma mia. Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι του συντρόφου της Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.