Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δηλητήριο στο πιάτο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, μέσω της οποίας έξι κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν: «Μην τρώτε ψάρια και θαλασσινά από τον Σαρωνικό μέχρι να γίνουν οι μετρήσεις».

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρεται στον «διατροφικό εφιάλτη εξαιτίας της ρύπανσης της θάλασσας από το μαζούτ», αλλά και στο «βαρύ κλίμα μεταξύ των συνεργατών του πρωθυπουργού για τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τους χειρισμούς του». Επίσης, η Realnews επισημαίνει: «Δειγματοληπτικό ιατρικό έλεγχο στους κατοίκους της Σαλαμίνας συνιστούν οι ειδικοί».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Πού το πάει ο Ευκλείδης;». «Πονοκέφαλος» στο Μαξίμου και αντιδράσεις στην κυβέρνηση από τις τελευταίες παρεμβάσεις του υπουργού Οικονομικών.

– Ποιοι ζητούν να πάει στα… «τσακίδια» ο Καρανίκας. Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ.


– Η Αθήνα πιέζει για… Νατοικό μπλόκο στην αγορά των S-400 από την Άγκυρα. Το δισέλιδο «ραβασάκι» του Αλέξη Τσίπρα στον Εμανουέλ Μακρόν για τα εξοπλιστικά προγράμματα.


Πάνος Σκουρλέτης: «Εάν δεν πιαστούν οι στόχοι που έχουμε ήδη συμφωνήσει, τότε θα πρέπει να συζητήσουμε για την ορθότητα του μείγματος πολιτικής που ακολουθούμε».

Γιάννης Βρούτσης: «Η γενιά των “φτωχών” εργαζομένων των 360 ευρώ είναι δημιούργημα του κ.Τσίπρα».

Νίκος Κωνσταντόπουλος: «Στο ενυδρείο της νεοεξουσίας των μνημονίων κυριαρχεί η σιωπή των χρυσόψαρων. Έχει και η ιστορία της Αριστεράς μαύρες σελίδες».

– Η Οδύσσεια των επενδυτών. 7 επιχειρηματίες μιλούν στην «R» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα.

– «Αυτός σκότωσε την Αργυρώ». Περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν εντοπίσει και έχουν καταγγείλει στις Αρχές τον δολοφόνο της νεαρής φώκιας στη Σάμο.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Περιμένοντας το μονόπετρο. Ανοιχτή…πρόσκληση στον Κώστα Σόμμερ. Η σύντροφος του παρουσιαστή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκαλύπτει στην «R» πως ήδη συγκατοικούν αν και δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου ακόμα.

– «Η απιστία παλεύεται, το ζόρικο είναι η προδοσία». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Ελένη Ράντου, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της «Φιλουμένα Μαρτουράνο», μιλά για τον έρωτα, την οικογένεια, τα θέλω της και την τηλεόραση.

– Ντύθηκε νύφη στα κρυφά. Η λαμπερή ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου παντρεύτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Πάτμο τον αγαπημένο της Θάνο Τοκάκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

– Κατερίνα Τσάβαλου: «Ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά το μωρό μου».

– Δεν υπάρχει επανασύνδεση. Ενώ οι φήμες θέλουν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν, πηγές μας λένε πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

– Κλέλια Ρένεση-Μάνου Τσάο. Αντισυμβατικό ζευγάρι. Η ηθοποιός και ο διάσημος τραγουδιστής απολαμβάνουν τη διετή σχέση τους, χωρίς να σκέφτονται να την επισημοποιήσουν.

– Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν θα κάνω ποτέ λίφτινγκ».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.