Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «“Αλλα συμφωνούμε και άλλα κάνετε”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι οι Βρυξέλλες αντιδρούν σε νέες προσλήψεις συμβασιούχων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «πηγές της Κομισιόν σχολιάζουν στην «R» ότι δεν είναι θετικό να μιλάμε για αύξηση του αριθμού των συμβασιούχων όταν έχουμε μπροστά μας το εγχείρημα της αναδιάρθρωσης του κράτους και προειδοποιούν ότι το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Eurogroup».

Η Realnews σημειώνει: «μέχρι το τέλος το τέλος του έτους υπουργεία και φορείς του Δημοσίου πρέπει να έχουν στείλει τα αιτήματά τους για τις προσλήψεις του 2018 που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας», ενώ επισημαίνει τη «σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για τον ακριβή αριθμό των προσλήψεων».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επίσκεψη Μακρόν. Οι συμφωνίες που «κλειδώνουν». Ποιοι επιχειρηματίες συνοδεύουν τον Γάλλο Πρόεδρο στην Αθήνα. Οι μνηστήρες της Τράπεζας Αττικής.

Το πρόγραμμα της Μπριζίτ Μακρόν και η ξενάγηση από τις κυρίες Σίσσυ Παυλοπούλου και Μπέττυ Μπαζιάνα.

– Φάκελος «Κεντροαριστερά»: Η Φώφη και οι άλλοι. Το μήνυμα της Γεννηματά και οι κινήσεις των άλλων υποψήφιων προέδρων. Ποιοι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ηγεσία. Τι λέει ο Λαλιώτης. Γράφουν στην «R» Χρήστος Σπίρτζης, Άδωνις Γεωργιάδης.


Στέργιος Πιτσιόρλας: «Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το να βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με πιέσεις και υπερβολικές απαιτήσεις. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αφαιρέσουμε όλα τα πιθανά προσχήματα».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο κ. Καμμένος σιωπά διότι φοβάται. Γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από κάθε άλλον πως ξεπέρασε τα ανεκτά όρια και για τους εφήμερους συντρόφους του και για τη Δικαιοσύνη».

– Σε θέση μάχης 40 funds για την εξαγορά των «κόκκινων» δανείων.

– ΑΕΙ-ΤΕΙ: Κάθε σχολή θα έχει τη βάση της. Το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να γίνεται με βαθμολογικό όριο.

– Δολοφονία στον Λαγανά. Το βραχιολάκι του Μπακαρί. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αμερικανού τουρίστα ξεκίνησε εκστρατεία για να μείνει ζωντανή η μνήμη του.

– Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε την Τουρκία. Άγνωστες λεπτομέρειες από τη δολοφονία του γνωστού παρουσιαστή Βατάν Σασμάζ από το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.

To άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Έλληνες, ξυπνήστε, ξεσηκωθείτε γιατί η πατρίδα χάνεται!..». Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει: «Αν ζούσαν σήμερα οι επαναστάτες της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 , ο Καλλέργης και ο Μακρυγιάννης, θα ανατρίχιαζαν, βλέποντας τα χάλια της δόλιας πατρίδας. Και θα βροντοφώναζαν στους πολίτες: «Ορε, τι καθόσαστε και τους καμαρώνετε. Γιατί δεν επαναστατείτε ,όπως εμείς, τότε που η πατρίδα ήταν στα όρια της φτώχειας; Ζορίστε τους αρχηγούς σας να μονιάσουν και να ενωθούν. Κατεβείτε στο Σύνταγμα, τρομάξτε τους, γιατί αλλιώς η πατρίδα χάνεται!…». Θα ακουστούν άραγε;»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Η μαμάκα μου θέλει να γελάω». Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τη Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της αείμνηστης πρωταγωνίστριας μιλά αποκλειστικά στην «R» για εκείνη, την οικογένειά της και αποκαλύπτει πως ανέλαβε τη διεύθυνση του θεάτρου που φέρει το όνομά της.

– Κλειστά τα στόματα. Η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα και ο επιχειρηματίας Νικόλας Τακάς απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τηρούν σιγήν ιχθύος γι’ αυτόν, όσο κι αν τους πιέζουν να μιλήσουν.

– Road trip για Σάκη – Χριστίνα. Ο Σ. Τανιμανίδης και η Χρ. Μπόμπα μετά από ένα πολυήμερο όμορφο ταξίδι στη βόρεια Ευρώπη, καταστρώνουν τα επόμενα σχέδιά τους.

– Η Αννα έλαμπε από χαρά. Η Α. Βίσση έκλεψε την παράσταση με την casual εμφάνισή της στη βάπτιση του μικρού εγγονού της, Νέστορα, και η «R» εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

– Πρεμιέρα για το δυνατό δίδυμο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βασίλης Λυριτζής μιλούν στην «R» για το «πάντρεμά» τους στον RealFM.

– Παιχνίδια στην πισίνα. Αξέχαστες στιγμές με τους κουμπάρους της Αποστόλη Τότσικα και Ρούλα Ρέβη πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια στην Πάρο.

– Επέτειος γάμου στο Βιετνάμ. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη επέλεξαν έναν εξωτικό προορισμό για να γιορτάσουν τον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου τους.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.