Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ευθύνες που καίνε!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις τραγικές ελλείψεις στο μέτωπο της δασοπροστασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχουν «διαχρονικές καθυστερήσεις στη συντήρηση των κινητήρων στα Canadair που έχουν φτάσει μέχρι και τα 9 χρόνια!», ενώ «77 οχήματα των δασαρχείων της Αττικής είναι ακινητοποιημένα λόγω… έλλειψης βενζίνης»!

Επίσης, η Realnews κάνει λόγο για «15 υπόπτους για εμπρησμό που βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών». Το πολυσέλιδο ρεπορτάζ φιλοξενεί και οδοιπορικό στις περιοχές που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Πρόεδρος κρατά ανοιχτό το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων. Η τακτική και οι πρωτοβουλίες του Προκόπη Παυλόπουλου για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις.

– Συναγερμός στην κυβέρνηση για την «τρύπα» στα έσοδα. Φόβοι για νέα μέτρα.

– Τα «αόρατα» όπλα των τζιχαντιστών που βυθίζουν την Ευρώπη στον τρόμο. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση των επιθέσεων γίνονται μέσω διαδικτύου χωρίς να υπάρχει εμφανής αρχηγός.

– Νίκος Βούτσης: «Όποιος κάνει εύκολη και ακραία κριτική, δεν κερδίζει στην κοινή γνώμη, αλλά μάλλον εκτίθεται».

– Φώφη Γεννηματά: «Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις».

– Κώστας Σκρέκας: «Η κρατική μηχανή δεν είχε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο απαξίωσης».

– «Γαλάζια» ψηφοδέλτια. Από την αυτοδιοίκηση στη Βουλή.

– Πολύ μας πίκρανες Ζωή… Η τελευταία συνέντευξη που έδωσε στην «R» η Ζωή Λάσκαρη ανήμερα των γενεθλίων της.

– Ο Π. Ρέτσος μιλά στην «R» για το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έτσι μάθαμε τον Ολυμπιακό. Στους ομίλους. Εκεί ανήκει και εκεί πρέπει να βρεθεί πάλι».

To άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Ποιοι φταίνε που δεν βλέπει άσπρη μέρα η πατρίδα;». Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει «τα βαρύτατα λάθη όλων των κυβερνήσεων της 40ετίας που οδήγησαν την πατρίδα στη σημερινή κρίση. Και σημειώνει ότι το πάθος της εξουσίας, η αρχομανία, η εμφύλια διαμάχη, αλλά και τα κρυφά συμφέροντα, είναι οι μεγάλες πληγές του πολιτικού συστήματος… Η υπομονή του λαού, εξαντλείται», καταλήγει ο αρθρογράφος. Και σημειώνει: «αν δεν βρεθεί κάποιος νέος Ζορμπάς να τον οδηγήσει σε εξέγερση, δεν έχει παρά να περιμένει μήπως συνέλθουν οι αρχηγοί και μονιάσουν μπροστά στον κίνδυνο να ορμήσει ο Σουλτάνος της Τουρκίας σε κάποιο από τα νησιά μας που έχει βάλει στο μάτι… Δυστυχώς η πολιτική εξουσία ενώνεται μόνον όταν το έθνος κινδυνεύει!.…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Σύννεφα στη σχέση τους. Έντονος καβγάς έναν μήνα πριν από τον γάμο. Σε κρίση βρίσκεται η σχέση του ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου. Τι λένε άτομα του στενού τους περιβάλλοντος για την απροσδόκητη εξέλιξη.

– Καλοκαίρι χωρίς τον Αλέξη. Η σαγηνευτική Τόνια Σωτηροπούλου, μετά τον χωρισμό της από τον Αλ. Γεωργούλη, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

– Επιμένει Ελληνικά. Η καλλονή Τζέσικα Χαρτ, αν και χώρισε από τον Σταύρο Νιάρχο, επέστρεψε για καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο.

– Βάνα Μπάρμπα-Ταρεκ Καϊτούνι: Απόδραση στην Πάρο.

– Μιμή Ντενίση: «Θέλω να ζήσω έναν ακόμα μεγάλο έρωτα».

– Έρωτας στο πλατό. Ζευγάρι στη ζωή και στην TV είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, που έγινε γνωστός από το «Μπρούσκο», και η νεαρή συνάδελφός του Δανάη Παππά.

– «Μου λείπουν οι δικοί μου». Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά στην «R» από το Λος Άντζελες, όπου κυνηγά το αμερικανικό όνειρο με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.