Quantcast
Η Realnews σήμερα 25/11/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 25/11/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Να είμαστε έτοιμοι για όλα”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Πεντάγωνο είναι σε επιφυλακή μετά τις προκλήσεις της Αγκυρας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πώς ερμηνεύουν οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ τις επιθετικές δηλώσεις του προέδρου του τουρκικού Κοινοβουλίου Μπιναλί Γιλντιρίμ και της ακροδεξιάς πολιτικού Μεράλ Ακσενέρ.

– Οι απειλές της Τουρκίας ακόμα και για απόβαση στην Κύπρο και η απάντηση της Αθήνας με τη διακλαδική άσκηση «Μέδουσα» στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σκάνδαλο C4I: Hξεραν και άλλοι εκτός από τον Γιάννο για τις μίζες. Μάρτυρας-κλειδί έβαλε στο «κάδρο» και άλλα μέλη του ΚΥΣΕΑ που ενέκρινε την αμαρτωλή σύμβαση.

– Ο Πιέρ Μοσκοβισί μιλά στην «: “Η Κομισιόν δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια”.

Αλέκος Φλαμπουράρης: «Πίσω από τις εκτεταμένες φοροελαφρύνσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κρύβονται περικοπές του κοινωνικού κράτους».

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Με αυτά που κάνει το ΚΙΝΑΛ ανταγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ».

– «Είχε και συνεργούς ο Οσβαλντ». Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Γαλλοελβετός τραπεζίτης, που εμπλέκεται στις μίζες των εξοπλιστικών, είχε προσχεδιάσει την απόδρασή του.

– Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Ο μεγιστάνας που χρωστά 439 εκατ. € σε τράπεζες και ΔΕΗ.

– Ο Αρτέμης Σώρρας μιλά στην «R» μέσα από τη φυλακή: «Με φοβούνται, γι’ αυτό με πολεμούν».

– Υπόθεση «βιασμού»: Ο ηθοποιός, ο ταξιτζής και τα κενά μνήμης. Ολα όσα περιγράφουν στις καταθέσεις τους οι πρωταγωνιστές για την «κούρσα» των δυόμισι ωρών.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Θεοδώρα βρήκε τον πρίγκιπά της. Το 2019 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο διακεκριμένος Αμερικανός δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ σχεδιάζουν τον γάμο τους.

– Ερωτας με φόντο τον Λευκό Πύργο. Την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης και ανυπομονούν να περάσουν τις πρώτες γιορτές ως ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

– «Χτυποκάρδια» για την Ελενα. O γοητευτικός Νίκος Γαλανός, αν και δηλώνει στην «R» πως έχει απομυθοποιήσει την έννοια του γάμου, απολαμβάνει τη συντροφικότητα στο πλευρό της αγαπημένης του Ελ. Σαγανά.

– Τρίτο στεφάνι για την Ευρυδίκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Μπομπ Κατσιώνης, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

– «Δεν θα είχα καταφέρει πολλά χωρίς τον Γιώργο». Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει τον καθοριστικό ρόλο που είχε στη ζωή και στην καριέρα της ο σύζυγός της, Γ. Λύρας.

– Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τι λέει στην «R» για Κανάκη, Λιάγκα και Σταρόβα.

– Κ. Δημητρόγλου – Γ. Κούρτης. Ο γάμος είναι θέμα χρόνου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.