Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Εισαγγελικό «όχι» στον Σάββα Ξηρό”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews και αποκαλύπτει «γιατί δεν πρέπει να αποφυλακιστεί»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ο αντεισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου εισηγείται την απόρριψη του αιτήματός του και σημειώνει ότι, αν αφεθεί ελεύθερος, με δεδομένα την προηγούμενη δράση του και το ότι δεν έχει μετανοήσει, «καθόσον οι κατά καιρούς δηλώσεις από μέρους του προσχηματικής και υποκριτικής συγγνώμης δεν πείθουν… θα καταστεί πόλος έλξεως, καθοδηγητής, αλλά και ιδεολογικός στρατολόγος».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι ψάχνουν για τον ρόλο Σημίτη στην υπόθεση C4Ι. Ερευνα από τον Μάιο του 2018 και για την offshore του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, Σπύρου Σημίτη, έχουν ξεκινήσει οι ελβετικές Αρχές.

– Στο εδώλιο για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος η σύζυγος του Γιάννου, Σταυρούλα Κουράκου. Η δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 13 Μαΐου 2019.

– Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος μιλά στην «R»: «Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα για τη μισθοδοσία των κληρικών».

– Εφη Αχτσιόγλου: «Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει την ακύρωση του μέτρου για το αφορολόγητο. Μια κυβέρνηση Μητσοτάκη θα το εφάρμοζε».

– Χρήστος Σταϊκούρας: «Οσα ευρωπαϊκά κοστούμια και να αλλάξει, ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως ο πρωθυπουργός των φόρων, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών».

– Το παράπονο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας καράτε Ελενας Χατζηλιάδου: «Δεν είχα καμία βοήθεια από την Πολιτεία». «Με στήριξε μόνο ο πατέρας μου».

– Εμμανουέλα Βογιατζή. Η 39χρονη που έπεισε τον Υπάτιο να γίνει πάλι πατέρας και να ξαναντυθεί γαμπρός.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτας χωρίς σύννεφα. Δεν χώρισαν Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας. Αν και τα δημοσιεύματα επιμένουν πως η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν χωριστά, ο φιλικός τους κύκλος τονίζει πως εξακολουθούν να είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

– «Υπάρχουν ζόμπι στην τηλεόραση…». Η Σεμίνα Διγενή δίνει συνέντευξη μετά από οκτώ χρόνια με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Κίτρινο Υποβρύχιο», στο οποίο γράφει για έρωτες, στραπάτσα, επιτυχίες, αλλά και για τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχθηκε.

– «Δεν είμαι εύκολη γυναίκα!». Η Βίκυ Κάβουρα μιλά στην «R» για τα κριτήρια που θέτει στη σχέση της με έναν άντρα και αποκαλύπτει πως έχει φοβία απέναντι στον γάμο.

– Τέρμα το κρυφτό. O Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου, που είναι αχώριστοι στη δουλειά και στη ζωή, σταμάτησαν να κρύβονται από τους παπαράτσι.

– Προχωρά ακάθεκτη. Η Λάουρα Νάργες, που χώρισε οριστικά από τον Μιχάλη Μουρούτσο, άλλαξε λουκ και κοιτάζει πλέον μπροστά.

– Τσαλταμπάσης – Αρβανίτη. Ο γάμος μπορεί να περιμένει.

– Πετρούνιας – Μιλλούση. Μαζί και στα δύσκολα.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.