Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ζήσε Μάη μου…” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “οι Βρυξέλλες προβλέπουν εκταμίευση στο Eurogroup στις 22/5”.

Η εφημερίδα επισημαίνει τον “κίνδυνο να χαθεί και η συνεδρίαση της ΕΚΤ της 27ης Απριλίου για την ποσοτική χαλάρωση”.
Σύμφωνα με το πολυσέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:
– “Για να λάβει τη δόση η Αθήνα τον Μάιο θα πρέπει η τεχνική συμφωνία με τους δανειστές να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Απριλίου και μετά να ψηφιστούν τα μέτρα από τη Βουλή”.
– “Έντονες ανησυχίες για την παράταση της αβεβαιότητας εκφράζουν κορυφαία στελέχη των ελληνικών τραπεζών, καθώς αυξάνονται τα “κόκκινα” δάνεια και μειώνονται οι καταθέσεις”.
– “Το ΔΝΤ πιέζει για μείωση του αφορολόγητου ορίου και περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις νωρίτερα, δηλαδή από το 2018”.
Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Η ζωή είναι ακόμη πιο ωραία όσο είσαι ενάντια στο ρεύμα”. Ο Χρ. Πασαλάρης στο άρθρο του “καταγράφει τις μεγάλες στιγμές αντίστασης του ελληνικού λαού στα 100 χρόνια των αγώνων του”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά εκτός κι αν με γαργαλήσουν”.
– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Συνεχή θερμά επεισόδια στο Αιγαίο μπορεί να πυροδοτήσουν εμπλοκή και άλλων βαλκανικών χωρών”.
– Όλγα Γεροβασίλη: “Παράλογες απαιτήσεις δεν πρόκειται να δεχθούμε. Γνώμονα έχουμε διαρκώς το συμφέρον του λαού μας και της πατρίδας μας”.
– Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: “Το αίτημά μας για εκλογές δεν είναι αντιπολιτευτικό, είναι εθνικό. Και αφορά την επιβίωσή μας”.
– 10 μαρτυρίες “κλειδιά” για τη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου. Τι στοιχεία έδωσαν οι οδηγοί ταξί για τον δράστη στην ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η Realnews δημοσιεύει πολυσέλιδο ρεπορτάζ για το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό που συγκλόνισε τη χώρα:
– Η εξομολόγηση του Υπάτιου Πατμανόγλου στον Γιώργο Λιάνη: “Γιατί συγχώρεσα από την πρώτη στιγμή τον οδηγό της Porsche”.
– Το δράμα των άλλων δύο οικογενειών. Η επόμενη μέρα της τραγωδίας για τον “Mr. Jumbo”.
– Μαζί και στον θάνατο… Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο άτυχος συνοδηγός του νεαρού Βακάκη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Δανειστές, δυνάστες, βασανιστές, δήμιοι, τρομοκράτες, εκβιαστές, ύαινες, αφιλοσόφητοι, ωμοφάγοι, θεοστυγείς, τσιμπούρια, βδέλλες, βαμπίρ, χιτλερίσκοι, σταυρωτήδες, τύραννοι, αντεροβγάλτες, σήριαλ κίλερς, ξυλοσχίστες, ψάχνω λέξεις και βρίσκω πολλές…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:
– Σκάει… Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο. Το καλύτερο “δώρο” για τον Σάκη Τανιμανίδη. Η εκθαμβωτική Χριστίνα αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να ταξιδέψει στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής και να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της.
– Διπλό μυστήριο για Γιάννη και Βάσω. Ο Γ. Εμμανουλίδης και η Β. Κολλιδά ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο, αλλά και για τη βάφτιση της κόρης τους, που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Πάρο.
– “Δεν κάνω παζάρια στον έρωτα”. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει στην “R” πως σε θέματα καρδιάς είναι απόλυτη και διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν έτοιμη να παντρευτεί.
– “Δεν ζω μόνο για το θέατρο”. Η σπουδαία ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποκαλύπτει στην “R” τα επαγγελματικά σχέδιά της και τη σημασία που δίνει στη συντροφικότητα και την αγάπη.
– Το κορίτσι του Κωστή. Η πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα έχει… κλέψει την καρδιά του τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια, που έχει μάτια μόνο για εκείνη.
– Ο πελαργός έρχεται. Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί.
– Βάφτιση στο Αίγιο μετά το Πάσχα. Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου θα δώσουν το όνομα Κωνσταντίνος στον γιο τους.



Την Κυριακή στη Realnews: ΑΡΗΣ από το National Geographic και έκπτωση στα θέατρα


Άρης.

Το μέλλον της ανθρωπότητας στον Κόκκινο πλανήτη.

Το βιβλίο του National Geographic που βασίστηκε στην επική τηλεοπτική σειρά.

ΠΩΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ;

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ;

Πολλά ερωτήματα εγείρονται, καθώς ξεκινάμε γι’ αυτό το ταξίδι – και, όπως μας αποκαλύπτει αυτό το βιβλίο, οι απαντήσεις είναι γεμάτες έκπληξη, πρόκληση, χρώματα και έμπνευση.

Αυτή την Κυριακή ο 2ος και τελευταίος τόμος.

Η Realnews σας πάει θέατρο

Στα 2 εισιτήρια το ένα δώρο, για την παράσταση που επιθυμείτε.

Ισχύει και για την έκδοση των 2€.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.