Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Φόβος για θερμό επεισόδιο», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τρία άγνωστα νυχτερινά περιστατικά στην άσκηση «Παρμενίων 2018».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Κλιμακώνει τις προκλήσεις ο Ερντογάν σε Κύπρο και Αιγαίο.

– Το διάβημα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, στον Αμερικανό ομόλογό του, στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ, στο περιθώριο συνεδρίου στην Ουάσιγκτον, όπου και απέφυγε να συναντήσει τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Γιασάρ Γκιουλέρ.

– Οι προκλήσεις του «Βarbaros» στο οικόπεδο 4 της κυπριακής ΑΟΖ και οι κινήσεις αμερικανικών και γερμανικών πλοίων στην περιοχή.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Παρέμβαση σε υψηλούς τόνους από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Διπλό “όχι” του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αλλοίωση του πολιτεύματος και σε λαϊκιστικά δημοψηφίσματα.

– Επιστολή Κοτζιά στον Τσίπρα: “Δεν με στηρίξατε…”.

– Μαξίμου για Καμμένο: «Την επόμενη φορά θα φύγει». Τι λένε στο περιβάλλον του πρωθυπουργού για τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του υπουργού Αμυνας, λίγα 24ωρα μετά την παραίτηση Κοτζιά.

– Ο Ζάεφ βρήκε τους 80. Πώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα.

– Ρήτρα επαναφοράς της περικοπής των συντάξεων ζητά η τρόικα αν δεν επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.

– Στο εδώλιο ο Τζεμπούρ για πλαστογραφία. Η κλεμμένη BMW X5 έβαλε σε μπελάδες τον ποδοσφαιριστή.

– Πώς έπιασαν στον «ύπνο» οι κουκουλοφόροι τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας. Η συμπλοκή στη Βερανζέρου δυο λεπτά πριν από την επίθεση.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρήκαν στέγη για την ευτυχία τους! Η Α. Πρέλεβιτς και ο Ι. Παπαπέτρου μένουν μαζί. Ενώ οι φήμες περί χωρισμού της fashion blogger και του μπασκετμπολίστα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι συγκατοικεί στο Ψυχικό.

– Χωρισμένη μόνο στη σκηνή. Η Νάντια Μπουλέ είναι πάντα στο πλευρό του Γιώργου Ισαάκ και εξηγεί στην «R» πως το «παιχνίδι» που έκανε στο Ιnstagram είχε να κάνει με το νέο θεατρικό βήμα της.

– «Αν έχεις αγαπηθεί, μεγαλώνεις όμορφα». Η Ελένη Ράντου διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να μη ζει πια με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μιλά για τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν, που ανεβάζει στο θέατρο «Διάνα».

– Τίτλοι τέλους για Μάνο – Κριστιάνα. Ο ηθοποιός Μ. Ιωάννου και η δικηγόρος Κ. Παπαϊωάννου έδωσαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από δύο χρόνια.

– Aνθρακες ο θησαυρός. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ευτυχούν μαζί, αλλά δεν αρραβωνιάστηκαν, όπως γράφτηκε, τουλάχιστον για την ώρα.

– Πηνελόπη Πλάκα. «Θέλω να βρω τον καλύτερο σύντροφο».

– Ευαγγελία Συριοπούλου: «Οταν έρθει το παιδί, θα έρθει και ο γάμος!».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.