Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Τα ταμεία φεύγουν, οι ασφαλιστικές έρχονται!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “η τρόικα προτείνει υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση”. Σύμφωνα με την εφημερίδα: “Οι δανειστές ζητούν να καταργηθούν οι συντάξεις και οι παροχές στους ασφαλισμένους μετά από εργατικό ατύχημα και να δίνονται από ιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια”. Οπως επισημαίνει η Realnews: “Για “βόμβα” στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους μιλούν στο υπουργείο Εργασίας. Φόβοι ότι η απαίτηση της τρόικας αποτελεί το πρώτο βήμα για σταδιακή μετατροπή του ασφαλιστικού συστήματος με αντικατάσταση υπηρεσιών από ιδιωτικές εταιρείες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: “Ο δύσβατος δρόμος της ανάπτυξης” και το υπογράφει ο Ναπολέων Μαραβέγιας, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Ν. Μαραβέγιας γράφει χαρακτηριστικά: “Χρειάζεται συστράτευση όλων, κυβέρνησης, διοίκησης, επιχειρηματιών, τραπεζών και εργατικών συνδικάτων προς την κατεύθυνση μιας μεγάλης επενδυτικής προσπάθειας που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση”.

Ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του γράφει “δύσκολες ώρες για την Ελλάδα τώρα που η πορεία της παίρνει την ανιούσα. Ο βασανισμένος λαός θα περίμενε σήμερα μια πολιτική ηγεσία μονιασμένη, αδελφωμένη, πάνω από όλα πατριωτική. Και όχι τους έξι αστούς αρχηγούς της να τρώγονται μεταξύ τους με απίστευτη κακεντρέχεια για την καρέκλα της εξουσίας. Πότε δε αυτό; Όταν οι κορυφαίοι ηγέτες του πλανήτη, από τον Ομπάμα και τη Μέρκελ ως τον Πούτιν, έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες συμφωνίες του “Γιουρογκρούπ”. Και όταν Ευρώπη, Αμερική και Ρωσία, περιμένουν πως και πως την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση γιατί ξέρουν ότι είναι η χώρα με τους κρυμμένους θησαυρούς και με το ξεχωριστό στρατηγικό ενδιαφέρον…”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Παππάς: “Η αριστερή παρένθεση ξεχείλωσε και πάει για… οκταετία” – “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ταυτιστεί με τον κ. Σαμαρά. Σαμαράς λέει και κλαίει”.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Με τη συμφωνία Τσίπρα σερνόμαστε στη ζώνη του ευρώ χωρίς ευρώ”.

– Επίσκεψη Πούτιν: Προσέγγιση Ε.Ε. – Ρωσίας με “γέφυρα” την Αθήνα. Και άνοιγμα του Ρώσου Προέδρου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

– Απολογία-παρωδία: Ο Μαρτίνης λέει ότι δεν ξέρει ποιοι του έστελναν τα εκατομμύρια στις offshore.

– 20 χρόνια κρατούσε το μυστικό για τον τάφο του Αριστοτέλη. Ο αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης μιλά στην “R” για την ιστορική ανακάλυψη στα Στάγειρα Χαλκιδικής.



– 3 διακεκριμένοι σεισμολόγοι μιλούν στην “R” για την έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Κι όμως η κυρία Βαγενά έχει δίκιο! Οι Ελληνες άντεξαν 400 χρόνια σκλαβιά, άντεξαν τη Μικρασιατική καταστροφή, την κατοχή και τον Εμφύλιο, άντεξαν τη μετανάστευση της δεκαετίας του ’60, άντεξαν το PSI και τα Μνημόνια. Ο μόνος κίνδυνος είναι να μην αντέξουν την κυρία Βαγενά…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτας με ένα… κλικ. Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρίνας Καλογήρου. Η ηθοποιός που εντυπωσίασε στην ταινία του Παπακαλιάτη “Αν” βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του φωτογράφου Νίκου Κουστένη, όταν πόζαρε σε εκείνον για γυναικείο περιοδικό.

– Η έκρηξη της Ελεονώρας. Ολο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της Ελ. Μελέτη από το κανάλι “Ε” και η απάντηση-φωτιά που “ανέβασε” στο προσωπικό της blog.

– “Δεν συνάντησα ακόμα τον άντρα της ζωής μου”. Η Δήμητρα Ματσούκα μιλά στην “R” για τη Ρωξάνη που θα παίξει στον “Σιρανό ντε Μπερζεράκ” και τα “θέλω” της στη δουλειά και στη ζωή.

– Αθηνά – Ντόντα: Το τρίτο πρόσωπο τους χώρισε. Ο έρωτας, ο γάμος, το παιδί που δεν ήρθε και η προδοσία που οδήγησε στον χωρισμό-βόμβα.

– Σταύρος Νιάρχος – Τζέσικα Χαρτ: Σε τροχιά γάμου.






















Κυριακή στη Realnews: Ελλάδα-Εγκυκλοπαίδεια από τις εκδόσεις
Πάπυρος και Harper’s Bazaar


ΕΛΛΑΔΑ – ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

Η κορυφαία Εγκυκλοπαίδεια για την Ελλάδα από τις εκδόσεις Πάπυρος σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους. Μία πολύτιμη- συλλεκτική έκδοση για την ιστορία και τον πολιτισμό του ελληνισμού.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:



HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει τις προτάσεις των σχεδιαστών για το καλοκαίρι.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.