Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ενδείξεις ασφυξίας για Ίριδα και Μαλένα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Αποκαλύψεις – σοκ από 3 ιατροδικαστές για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:


– Στις κακώσεις και στις εγκεφαλικές αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στα κοριτσάκια και δείχνουν εγκληματική ενέργεια επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών. Τι εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ..

– Ξεσκονίζουν τα κινητά και τον υπολογιστή της 33χρονης Μήδειας της Πάτρας για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν συνεργοί.

– Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δικογραφία για το μαρτύριο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αναφορά στο ΝΑΤΟ για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. Οι νέες προκλήσεις της Αγκυρας που οδήγησαν στη διακοπή της άσκησης «Ηνίοχος» και η θυελλώδης αντίδραση του Ισπανού διοικητή.

– Γιοχάνες Χαν στην «R»: «Η ενότητα της Ευρώπης είναι η δύναμή της». «Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης», δηλώνει ο Ευρωπαίος επίτροπος Προϋπολογισμού και Διοίκησης.

– Χρυσή Αυγή: Ξανά στο σκαμνί ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του. Αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης για την εγκληματική οργάνωση.

– Το νέο πακέτο στήριξης για τους αγρότες. Ποια μέτρα περιλαμβάνονται στην τροπολογία που θα κατατεθεί την Τρίτη στη Βουλή.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Εμείς θα πούμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια. Δεν είναι ώρα για πειράματα κυβερνήσεων συνεργασίας. Η Νέα Δημοκρατία πηγαίνει για αυτοδυναμία».

Αλέξης Χαρίτσης: «Ή συνεχίζουμε με μια κυβέρνηση που με ανεπαρκή μέτρα διαιωνίζει την κρίση ή τραβάμε χειρόφρενο στην κατηφόρα με μια προοδευτική κυβέρνηση».

– Τον Μάιο πέφτουν οι μάσκες. Η νέα έξαρση των κρουσμάτων μεταθέτει για μετά το Πάσχα την άρση των περιορισμών. Γιατί η Ομικρον σπάει το τείχος της ανοσίας. Εγκριτοι επιστήμονες μιλούν στην «R» για τον κίνδυνο των επαναμολύνσεων από τη νέα παραλλαγή του ιού.

– Ο δολοφόνος της Καρολάιν στο εδώλιο. Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ξεκινά την Παρασκευή και η λίστα με τους 19 μάρτυρες.

– «Υπέπεσα στον πειρασμό του πλούτου». Μιλά στην «R» ο ιερέας που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 3,8 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.