Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η προειδοποίηση του Αρχηγού στον Τούρκο ομόλογό του» κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον φορτισμένο διάλογο του ναυάρχου Ευ. Αποστολάκη με τον στρατηγό Χ. Ακάρ: «Αν ξεπεράσετε τα όρια, θα απαντήσουμε ανάλογα».

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Αυστηρό μήνυμα του Δ. Βίτσα προς την Άγκυρα: «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Τα Ιμια είναι ελληνικά». «Η όποια απειλή ενάντια στην Κύπρο λειτουργεί ως απειλή που προεκτείνεται και ενάντια στην Ελλάδα».

– Τι λέει στην «R» ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Υπόθεση Νovartis: Τι ζήτησαν οι εισαγγελείς από την αμερικανική Δικαιοσύνη.

– Ακήρυκτος πόλεμος σαμαρικών – καραμανλικών με φόντο το σκάνδαλο.

– Μαρία Σπυράκη: «Ο Ζάεφ αποσαφήνισε πως “δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Συντάγματος”. Τι ακριβώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση;».

– Επιστολή – «φωτιά» Δούρου προς Κονιόρδου: «Αφήστε μας να κάνουμε τα αντιπλημμυρικά».

– Ανδρέας Μαυρομμάτης. Ο Κύπριος σεφ που «κατέκτησε» το Παρίσι. Ανάμεσα στους πελάτες του οι Μακρόν, Σαρκοζί, Ολάντ, Ντενέβ και Χανκς.

– Εφοπλιστής Γιάννης Κούστας. Στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του για 20 εκατ. δολάρια.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τον Αλ. Μποτία: «∆εν ζηλεύω τον Αλμπέρτο». Η σαγηνευτική τραγουδίστρια, που ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του άσου του Ολυμπιακού, ανοίγει την καρδιά της στην «R», τονίζει πως «ο έρωτας είναι φωτιά» και δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

– «Ποτέ δεν λέω “ποτέ” σε δεύτερο γάμο». Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει… φως στο τούνελ της προσωπικής της ζωής και αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να μεταφέρει ένα από τα βιβλία της στη μεγάλη οθόνη.

– «∆εν έχω σχέση με τον Ντάνο!». Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού διαψεύδει τα σενάρια που την εμπλέκουν σε ειδύλλιο με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τατουάζ» Γιώργο Αγγελόπουλο.

– «Είμαι μόνος μου». Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη χορεύτρια Ελενα Παπαγγελή.

– Ενας καβαλιέρος για τη Μαρία. Η Μ. Καλάβρια μπορεί να αποχώρησε από το «Dancing with the stars», ευτυχεί όμως στο πλευρό του μοντέλου ∆ημήτρη Αλεξάνδρου.

– «Είμαστε έναν χρόνο ζευγάρι». Η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «R» πως έχει δεσμό με τον συνάδελφό της Χρήστο Γιάνναρη.

– Συγκατοίκηση τώρα. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά και ο event manager Νίκος Τζιούφας έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.