Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τρία ονόματα για τα Σκόπια πάνω στο τραπέζι», κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διπλωματικού μαραθωνίου σε Αθήνα, ΠΓΔΜ και Νέα Υόρκη, ενόψει της πρότασης Νίμιτς στις 19 Ιανουαρίου.

Η στάση του Πάνου Καμμένου, οι εσωτερικές διαφωνίες στα κόμματα και η αγωνία για την επίτευξη πλειοψηφίας στη Βουλή.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κρίση στο Αιγαίο το 2018 φοβάται η Αθήνα. Γιατί ανησυχεί το Ελληνικό Πεντάγωνο.

– «Δεν θα γίνω αντικείμενο πολιτικών παιχνιδιών», δηλώνει στην «R» μέσω του δικηγόρου του ο Τούρκος λοχαγός Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτσί για τον οποίο άναψε φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ολο το υπόμνημα Μουζάλα για την ακύρωση της απόφασης να του χορηγηθεί άσυλο στη χώρα μας.

– Τα δύο χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τι προβλέπει το νέο πρόγραμμα του κόμματος για τη μείωση του κράτους.

Σταύρος Κοντονής: «Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται, ότι η λαϊκή κατοικία δανειοληπτών κινδυνεύει, συνιστούν μαύρη προπαγάνδα».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ο Καμμένος για να μην αφήσει την καρέκλα θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας».

– 120 δόσεις: «Κλειδώνει» η ρύθμιση και για χρέη πάνω από 50.000 ευρώ.

– Οι «λαδοπόντικες» του Μετρό και οι υπόγειες μίζες.

– Εξαγωγή Ελλήνων τραγουδιστών. «Χρυσά» νυχτοκάματα στο καζίνο της Γευγελής στα Σκόπια.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο κρυφός γάμος της Ελεονώρας. Παντρεύτηκε τον Θοδωρή Μαροσούλη χωρίς κάμερες και φλας. Η Ε. Μελέτη κατάφερε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα τον πολιτικό γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία, που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Εκάλη.

– «Είμαι συγκινημένος που έγινα πατέρας». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης περιγράφει στην «R» τα συναισθήματά του για τον όμορφο γιο που απέκτησε με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή.

– Πρόταση γάμου στη Βιέννη. Ο κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ ζήτησε από τη σαγηνευτική Αλεξάνδρα Καλούλη να τον παντρευτεί.

– «Είμαστε καλά με το κορίτσι μου». Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει στην «R» πως είναι ευτυχισμένος πλάι στην Κλέλια Μενελάου, κι ας τους ήθελαν χωρισμένους.

– Ρεβεγιόν κάτω από την Ακρόπολη. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πέρασαν τις πρώτες τους γιορτές ως ζευγάρι με ένα ρομαντικό δείπνο.

– Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν μου αρέσουν οι κλειδαρότρυπες»

– Επόμενος στόχος τα δίδυμα. Η Μαρία Ματσούκα απολαμβάνει την αγκαλιά του συζύγου της Θέμη Γιαννίτσα και ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.