Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Έρχονται τρία νέα εμβόλια!» κυκλοφορεί, εκτάκτως την Παρασκευή, η Realnews. Την αποκάλυψη κάνει στην εφημερίδα η επίτροπος Υγείας της Ε.Ε.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– «Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα αποφασίσει στις 6 Ιανουαρίου για το σκεύασμα της Moderna, ενώ αμέσως μετά αναμένονται και οι επίσημες γνωματεύσεις γι’ αυτά της AstraZeneca και της Janssen», τονίζει η Στέλλα Κυριακίδου.


– «Στην αρχή οι δόσεις θα είναι περιορισμένες -δηλώνει- και θα αυξηθούν προοδευτικά, πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι».

– Η task force του Μαξίμου που «τρέχει» την επιχείρηση «Ελευθερία».

– Τι δείχνει η νέα έρευνα του καθηγητή του ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννη για το πότε θα αρθούν οι περιορισμοί. Σε ποιες κατηγορίες του πληθυσμού και σε ποιες περιοχές πρέπει να προηγηθούν οι εμβολιασμοί, για να οικοδομηθεί φράγμα ανοσίας.

– «Τα εμβόλια καλύπτουν τις μεταλλάξεις του ιού», δηλώνουν στην «R» οι καθηγητές Θ. Δημόπουλος, Γ. Τούντας και Θ. Βασιλακόπουλος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σκάνδαλο Folli Follie: Οι ύποπτες χορηγίες του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Τι αποκαλύπτει η έκθεση των ελεγκτών που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας. Τι καταλογίζουν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

– Κατασκοπεία στο Καστελλόριζο: Ο άγνωστος πόλεμος των πρακτόρων. Πώς η τουρκική ΜΙΤ προσπαθούσε να διεισδύσει στα ελληνικά δίκτυα πληροφοριών.

– Δημοσκόπηση της MRB για την «R»: Οι πολίτες ψηφίζουν… εθνική συνεννόηση. Το 84,9% των ερωτηθέντων ζητά από τα κόμματα διάλογο για τις μεγάλες προκλήσεις.

Κωστής Χατζηδάκης: «Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι βρίσκεται σε πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο και το κόμμα του εξακολουθεί να προκαλεί έντονη δυσπιστία».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και της οικονομικής κρίσης που τη συνοδεύει».

– Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: «Μας έλεγε ότι ήταν ασθενής του ο Οτο Ρεχάγκελ». Τι αναφέρουν στις καταθέσεις τους τα νέα θύματα του Νίκου Κοντοστάθη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.