Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η ακτινογραφία του νέου ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Μ. Σάββατο, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι θα δουν στα νέα εκκαθαριστικά 6,2 εκατ. ιδιοκτήτες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα ειδοποιητήρια για τον φόρο ακινήτων θα αναρτηθούν στο Taxis έως τις αρχές Μαΐου.

– 5 εκατ. φορολογούμενοι θα πληρώσουν λιγότερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ 375.000 θα κληθούν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

– Ελάφρυνση από την αναπροσαρμογή των συντελεστών για ακίνητη περιουσία έως 300.000 ευρώ.

– Ποιοι ωφελούνται από την κατάργηση του συμπληρωματικού φόρου και ποιες εκπτώσεις ισχύουν για τις ευπαθείς ομάδες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πλαφόν στην τιμή ή λεφτά στο χέρι! Τα δύο νέα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για φθηνότερο ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

– «Η εκταφή της Μαλένας θα δώσει απαντήσεις». «Δεν αποκλείεται να χορηγήθηκε τοξική ουσία και κατόπιν να επιχειρήθηκε ασφυκτικός θάνατος», τονίζουν οι ιατροδικαστές. Αντίστροφη μέτρηση για να κληθεί εκ νέου στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της.

– Το «σύνδρομο της Σαγκάης» ανησυχεί τους επιστήμονες. Εξι ειδικοί εξηγούν στην «R» τι συμβαίνει στην Κίνα και προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφάνισης νέων μεταλλάξεων.

– Το διπλό στοίχημα για τον ελληνικό τουρισμό. Βασικοί στόχοι του υπουργείου η επιμήκυνση της σεζόν και η ανάδειξη νέων προορισμών.

– «Εξοικονομώ» και για πολυκατοικίες. Αναλυτικός οδηγός με 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Γιώργος Γεωργαντάς: «Τη στιγμή που η κυβέρνηση λαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για να αμβλύνει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει και περιορίζεται σε ανεύθυνη κριτική».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοκράτη, να γίνει στις 15 Μάη μέλος του κόμματος, να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και να στρατευτεί στη μάχη για να διαμορφωθεί μια προοδευτική κυβέρνηση».

– Ο Λιγνάδης αρνείται ότι γνώριζε τα θύματά του! Τα ντοκουμέντα και τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του.

– Λουκέτο στο ορφανοτροφείο – κολαστήριο. Ευρήματα – σοκ στην έκθεση των επιθεωρητών που ερευνούν την υπόθεση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.