Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Νέα “εξοικονομώ” για νοικοκυριά και επιχειρήσεις» κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα δημοσιεύει αναλυτικό οδηγό με τα τρία προγράμματα που ανοίγουν μέχρι τον Μάιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

1. Οι πράσινες ανακαινίσεις κατοικιών, οι δικαιούχοι, τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσοστά επιδότησης.

2. Οι επενδύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και εξοπλισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

3. Οι εργασίες ανακαίνισης της πρώτης κατοικίας νέων 18-39 ετών που θα λάβουν επιδότηση έως 35.000 ευρώ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το διπλό παιχνίδι του Ερντογάν. Με το βλέμμα στις κάλπες, ο Tούρκος Πρόεδρος θολώνει το κλίμα στην προσέγγιση με την Αθήνα. Την ώρα που ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ βλέπει μορατόριουμ στο Αιγαίο έως το φθινόπωρο, ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου θέτει θέμα προσφυγής στη Χάγη και κρατά ψηλά την ατζέντα των μονομερών διεκδικήσεων της Αγκυρας. Γράφουν στην «R»: Κ. Υφαντής, Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης.

– Καταγράφουν με drones τις αυθαιρεσίες στη Μύκονο. Τι ψάχνουν οι επιθεωρητές του υπουργείου Περιβάλλοντος και η Οικονομική Αστυνομία στο Νησί των Ανέμων.

– Βασίλης Κικίλιας: «Η μάχη είναι μία, αυτή της 21ης Μαΐου. Θα καθορίσει τις εξελίξεις και θα προσδιορίσει τα πιθανά σενάρια, είτε αυτοδυναμίας είτε κυβέρνησης συνεργασίας».

– Κώστας Ζαχαριάδης: «Θεωρώ ότι θα έχουμε σταθερή προοδευτική κυβέρνηση στις 22 Μαΐου. Η χώρα δεν χρειάζεται ούτε δεύτερες εκλογές, ούτε τρίτες, ούτε τέταρτες».

– Σύλληψη Κλέιμαν για βιασμό: Η απολογία του γκολκίπερ και η εξέταση DNA.

– «Προσπάθησαν να μας εκφοβίσουν για να σωπάσουμε»: Τα θύματα του πατρός Αντωνίου και άλλων 7 υπαλλήλων της «Κιβωτού του Κόσμου» μιλούν στην «R».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.