Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πολεμικά σενάρια στο τραπέζι του Ερντογάν» κυκλοφορεί, εκτάκτως σήμερα, η Realnews και επισημαίνει ότι απαιτείται αυξημένη ελληνική επαγρύπνηση

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ανησυχία για το ενδεχόμενο η Τουρκία να εκμεταλλευτεί και πάλι μια περίοδο πολιτικής μετάβασης και προσωρινού κενού εξουσίας στην Ελλάδα.

– Η έξοδος του δεύτερου πλωτού γεωτρύπανου της Αγκυρας (“Γιαβούζ”) στην ανατολική Μεσόγειο θα κλιμακώσει περαιτέρω την ένταση.

– Οι Τούρκοι ενισχύουν τις τελευταίες εβδομάδες τις επίλεκτες μονάδες τους στη Μούγκλα, στο Ακσάζ, στο Κας και στην Αττάλεια.

– Για το θέμα αρθρογραφούν στην «R» πέντε ειδικοί: Θάνος Ντόκος, Αθανάσιος Δρούγος, Σάββας Καλεντερίδης, Κωνσταντίνος Υφαντής, Κωνσταντίνος Φίλης.Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι σκέφτεται ο Κυριάκος για την κυβέρνησή του. Το σχέδιο του προέδρου της Ν.Δ. για το «επιτελικό κράτος», αν κερδίσει
τις εκλογές.

– ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ: Γράφουν και σβήνουν ονόματα στα ψηφοδέλτια. Ολο το παρασκήνιο των ζυμώσεων στα κομματικά επιτελεία.

– Χρυσή Αυγή σε διάλυση. Δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους ο Μιχαλολιάκος. Δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ψηφοδέλτια σε 17 περιφέρειες.

– Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η ταξική μεροληψία του ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνεται και στη μεσαία τάξη».

– Χρήστος Σταϊκούρας: «Θα μεγαλώσουμε την πίτα, θα βελτιώσουμε τα συστατικά της και θα τη μοιράσουμε πιο δίκαια».

– Ληξιπρόθεσμες οφειλές: 309 κατασχέσεις την ημέρα από την εφορία.

– Σοκάρει η απολογία του «Ορέστη» για τη δολοφονία της 6χρονης. Αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα είπε ο serial killer της Κύπρου στους ανακριτές του.

– «Τον γιο μου τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει». Τι αποκαλύπτει στην «R» ο πατέρας του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Πιο καυτή και από την… έρημο. Ο Μποτία έτρεξε στην αγκαλιά της Φουρέιρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, με το που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Αλ Χιλάλ, έσπευσε στη χώρα μας για χάρη της… Ωραίας Ελένης του!

– «Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολαμβάνει τον έρωτά του με την Κατερίνα Γερονικολού και μας μιλά για την αντισυμβατική σχέση τους, αποκαλύπτοντας όσα ετοιμάζουν μαζί σε θέατρο και σινεμά.

– Γυναίκα, μόνη, ψάχνει. Η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, «απέδρασε» στη Σέριφο και… άναψε φωτιές με τις εμφανίσεις της!

– Κάτια Δανδουλάκη: «Είμαι ευτυχής που με… ψηφίζει ο κόσμος!».

– Μαζί και στο Τελ Αβίβ. Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης πήρε μεταγραφή στη Μακάμπι και η σύντροφός του, η ηθοποιός Ούρσουλα Βλάχου, θα τον ακολουθήσει στο Ισραήλ.

– Ν. Ράλλη – Μ. Ανδρούτσος. Πρώτο καλοκαίρι μαζί.

– «Με τη Νικολέττα είμαστε μόνο φίλοι». Ο Τόνυ Δημητρίου διαψεύδει πως χώρισε με τη Λίνα Καλλέργη και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Ν. Καρρά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.