Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Γαργαλιστική” σύγκρουση!», κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κόντρα για την πρώτη κατοικία με την τρόικα αυξάνει τις πιθανότητες βουλευτικών εκλογών τον Μάιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιοι και γιατί εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα να κλιμακώσει την αντιπαράθεση με τους δανειστές και στη συνέχεια να στήσει εθνικές κάλπες πριν ή μαζί με τις ευρωεκλογές.

– Πολιτικοί αναλυτές υπενθυμίζουν ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το παράθυρο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας ότι πολλοί τον… γαργαλούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Και προεκλογικός «μποναμάς» 658 εκατ. ευρώ στους συνταξιούχους.

– Ανησυχεί το Βερολίνο για την «πολεμική μηχανή» που στήνει ο σουλτάνος.

– Υποπτες κινήσεις από ΜΚΟ στην Τουρκία που κατευθύνει προς τον Εβρο 40.000 πρόσφυγες. Ελληνοτουρκική συνεργασία για να αποτραπεί η εισβολή.

– Εφη Αχτσιόγλου: «Η ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σύντομα θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή».

– Γιώργος Κουμουτσάκος: «Οι δηλώσεις Κατρούγκαλου για δικαίωμα συμμετοχής της Τουρκίας στις ενεργειακές εξελίξεις λόγω μεγάλης ακτογραμμής προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά».

– 20 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις παγίδες της φορολογικής δήλωσης.

– Ποιοι πήραν τα μεγάλα brands του ομίλου Κουτσολιούτσου.

– «Να βρεθούν οι αστυνομικοί που με τραυμάτισαν». Ο 31χρονος φίλαθλος που έχασε το μάτι του στα επεισόδια του ΟΑΚΑ καταγγέλλει αστυνομική βία και ζητά δικαιοσύνη.

– Χριστίνα Κοεμτζή: «Δεν θα μας σταματήσουν οι απειλές». H αδελφή της αδικοχαμένης Λίνας δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την αποκάλυψη όσων ευθύνονται για τον θάνατο της φοιτήτριας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Συγκατοίκηση και μετά παιδί. Γ. Αρναούτογλου – Ν. Αντωνίου: Σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η σύντροφός του είναι έτοιμοι να μείνουν μαζί, την ώρα που, όπως υποστηρίζει ο φιλικός τους κύκλος, είναι έντονη η επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα μωρό.

– «Θα γίνω παππούς, θα γίνω παππούς». Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν κρύβει την ευτυχία του, αφού η κόρη του Φωτεινή περιμένει παιδί από τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

– Σε τροχιά γάμου. Η καλλονή Αννα Πρέλεβιτς και ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας Ιωάννης Παπαπέτρου ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους!

– Δύο ξένοι. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα σε θεατρική πρεμιέρα όπου βρέθηκαν, κι ας δήλωναν πολύ καλοί φίλοι.

– Ο Ορέστης τής έκλεψε την καρδιά. Η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι ζευγάρι με νεαρό προγραμματιστή κομπιούτερ και ευτυχεί μαζί του.

– Πάνος Τόγιας – Ασημίνα Ουστάλλι. Ψήνεται… ειδύλλιο στο «MasterChef».

– Δεύτερη πριγκίπισσα για τον Πέτρο. Ο δημοσιογράφος Π. Κουσουλός λέει στην «R» πως περιμένει δεύτερη κόρη από την Ολγα Ζαφειροπούλου.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.