Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Εμπρηστικές αναζωπυρώσεις» κυκλοφορεί η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη μεγάλη έρευνα των Αρχών για ύποπτες κινήσεις σε Βόρεια Αττική και Πελοπόννησο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Εσβηναν μία εστία και εμφανίζονταν άλλες δύο». Οι αναφορές στον ασύρματο των αξιωματικών της Πυροσβεστικής για όσα συνέβησαν στο Τατόι την τρίτη ημέρα της πύρινης επέλασης.
– Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται ευρήματα από περιοχές όπου ξέσπασαν ταυτόχρονα δεκάδες φωτιές.

– 18 συλλήψεις και 118 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμούς σε όλη τη χώρα.
– «Σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα» διερευνά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

– Τραγικές καθυστερήσεις και ολιγωρία από τα δασαρχεία στη Βόρεια Εύβοια. Επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν πώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μέγαρο Μαξίμου: Σκέψεις για ευρύ ανασχηματισμό. Η δήλωση του πρωθυπουργού για τις πρόσφατες πυρκαγιές ότι «οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται μετά από σκέψη και με καθαρό μυαλό» φουντώνει τη συζήτηση για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Οι εκκενώσεις, που κάποιοι υποτιμούν, έσωσαν πολλές ζωές. Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Θέλει θράσος να μιλάς για επιτυχίες όταν χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τους κόπους μιας ζωής και ζούμε μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές».

– Αγώνας δρόμου για το τείχος ανοσίας. Αρχές Σεπτεμβρίου το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στην Ελλάδα θα φτάσει στο 70%. Ανησυχούν τους επιστήμονες οι νέες μεταλλάξεις «Κάππα» και «Λάμδα».

– Επεσε η αυλαία για τον Βασίλη. Η οικογένεια της Realnews αποχαιρετά τον Β. Μπουζιώτη, που «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών.

– Οι 4 αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ από το 2022. Νέοι εκπτωτικοί συντελεστές. Τι θα γίνει με τον συμπληρωματικό φόρο.

– Ποιοι μπορούν να πάρουν σύνταξη μέχρι το τέλος του έτους. Αναλυτικός οδηγός με τις 8 κατηγορίες ασφαλισμένων που έχουν δυνατότητα υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις.

– Τραγωδία στο Ρέθυμνο. «Η Σταυρούλα φοβόταν για τη ζωή της». Τι δηλώνουν στην «R» συγγενείς της 47χρονης που πυροβολήθηκε πισώπλατα από τον 49χρονο γείτονά της.

– Ο Ρουμάνος επιχειρηματίας που συνελήφθη στη Μύκονο από το… Ιnstagram! Οι κατηγορίες για μεγάλες απάτες, το διεθνές ένταλμα και οι φωτογραφίες της καλλονής που τον «πρόδωσε».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.