Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα η Realnews

Αποκλειστικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην «R» για τη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει στην εφημερίδα:

– «Θα ανακοινώσω τη δέσμη των προτάσεων μέσα στον Μάιο και, ακόμη και αν δεν υιοθετηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, θα ισχύσουν από τον Ιούνιο».

– «H κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει σημαντικά πρόσθετα μέτρα, έτσι ώστε να απορροφήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της αύξησης των λογαριασμών της ηλεκτρικής ενέργειας, εξαντλώντας στα όριά τους τα δημοσιονομικά περιθώρια».

– «Οι οικονομικές κυρώσεις που έχουμε επιβάλει ως Ενωση στη Ρωσία είναι σημαντικές και ήδη έχουν φέρει αποτελέσματα. Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε τα μέτρα που λαμβάνουμε να μην καταλήξουν να βλάψουν περισσότερο εμάς, τις χώρες της Ε.Ε, από ό,τι βλάπτουν τη Ρωσία».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Ενέργεια και εξοπλιστικά στην κορυφή της ατζέντας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

– «Πόλεμος» για το ρωσικό αέριο. Πανευρωπαϊκός συναγερμός μετά την απόφαση του Πούτιν να κλείσει τις στρόφιγγες σε Πολωνία και Βουλγαρία.

– Αποστολή της «R»: «Ο Πούτιν δεν θα σταματήσει στην Ουκρανία». Τα σενάρια για την εξέλιξη του πολέμου, όπως τα περιγράφουν διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές του Κιέβου.

– «Φόβοι για νέα επιδημία». Ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα για την έξαρση της οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά. Τι δηλώνει ο Ηλίας Μόσιαλος στην «R». Τι προβλέπει το έκτακτο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της νέας υγειονομικής απειλής.

– Μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη. «Με βίασε στο αυτοκίνητό του». Τι καταγγέλλει νεαρή ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 2010.

Βασίλης Κικίλιας: «Από τον Ιούλιο θα έχουμε νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για τις Ελληνίδες και τους Ελληνες, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, με δυνατότητα διακοπών όλο τον χρόνο, για να στηρίξουμε αυτούς που δεν μπορούν ή δεν έχουν».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Οι 5+1 δεσμεύσεις που διατύπωσε στο Συνέδριο ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο είναι εφαρμόσιμες, αλλά είναι και απαραίτητες για να μπει η χώρα σε άλλη τροχιά».

– «Ιχνη ύποπτης ουσίας στη Μαλένα». Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί σημαντικά ευρήματα στις τοξικολογικές εξετάσεις του 3,5 ετών κοριτσιού.

– Δολοφονία Σκαφτούρου: Βρήκαν DNA στη μοτοσικλέτα των εκτελεστών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.